INSIDER

Szerző Z. H.

Létrehozva: 2024.04.21.

Öt órát küzdöttek Zsuzsi életéért; Gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter; Rengetegen gyászolják a fiatalon elhunyt Pál Tomit.....

Ezen a héten olvasóink a következő öt cikket tették fel a képzeletbeli toplistára, így ezekből szemezgetünk.

A 21 éves Csire Zsuzsi épp az erkélyen tanult, amikor rosszul lett. Bement édesanyjához, majd a következő pillanatban bekövetkezett az orvosok által megjósolt tragédia. Bár édesanyja azonnal megkezdte az újraélesztését, a szakemberek pedig még 5 órán át küzdöttek az életéért, sajnos Zsuzsi szíve örökre megszűnt dobogni.

Mindössze 21 év adatott meg Zsuzsinak Fotó: Bors / VT

Zsuzsi az elmúlt időszakban többször volt rosszul, ám álmait nem adta fel: a fiatal lány akkor is épp tanult, amikor rosszul lett, ugyanis a Debreceni Egyetem pszichológia szakára készült. Zsuzsi legnagyobb vágya az volt, hogy pszichológusként gyerekekkel foglalkozhasson, hiszen a gyerekek lelkével mindig is könnyen össze tudott kapcsolódni. Hosszú kórházi tartózkodásai alatt nemegyszer fordult elő, hogy ő vigasztalt másokat, ám gyermekpszichológiáról dédelgetett álma már sohasem válhat valósággá.

Bejött hozzám, megölelt, alacsony pulzusra és hasfájásra panaszkodott. Láttam, hogy imbolyog. Leült a székre, majd hirtelen előrezuhant. Nem vett levegőt. Hívtam a mentőket. Elkezdtem az újraélesztést, majd perceken belül megérkezett a segítség

 – idézte fel Csire Zsuzsi édesanyja a drámai pillanatokat. Csire Zsuzsi csupán tízéves volt, amikor egy vírusos szívizom-gyulladáson esett át. Kétszer kapott új szívet, de a kilökődés miatt nem volt már több esélye.

Gyanús alakokkal bútorozott össze Magyar Péter

A Magyar Péter által kivásárolt kamupárt alelnöke az a Deák Boldizsár, aki kétes, gyanús ügyletekről hírhedt üzletember Egerben és környékén. Deák állítólag akkor orrolt meg a kormányra, amikor a legszegényebbek védelméért 2012-ben betiltották a szegény sorsúakat kifosztó félkarú rabló játékgépeket a kocsmákból és nyilvános helyekről.

Magyar Péter fura alakokkal állt össze Fotó: AFP

Deák Boldizsár sok gyanús céghez kötődik - de ezek jelentős részét felszámolták. A győri kaszinós bulit a kilencvenes években a BelMondó Gold Kft. intézte, de Fortuna Roulette Kft. néven is volt egy cége, amely Heves és Nógrád megyében üzemeltetett nyerőgépeket.

Kiderült: besúgó és ügynök volt a kommunisták idején

Egerben és környékén mindenki arról beszél, hogy Deák a Kádár-rezsimben az állambiztonsági szervek beépített ügynöke volt és jelentéseket is készített Sólyom fedőnéven. Állítólag 1973 előtt egy bolti lopás után szervezte be Deákot a Belügyminisztérium, és jelentéseket készített többek között Hermann István egri vállalkozóról, aki 2010 és 2014 között fideszes országgyűlési képviselő volt.

További érdekes részletek a korábbi cikkben!

Egyébként amikor a baloldal új üdvöskéjét megkérdezték, miért pont ezt a pártot választotta, hogy indulhasson az EP- választásokon (magyarul: bevásárolta magát egy kamupártba...), azt válaszolta: "közös értékrendet képviselünk".

Íme erről a videónk:

 

Rengetegen gyászolják a fiatalon elhunyt Pál Tomit

A mindig mosolygós Hanna, aki ötéves kora óta küzd a szörnyű betegséggel, a Ewing-szarkómával már a kórházban is nagyon sok barátot szerzett. Ha egy kicsit is javult az állapota, rögtön a játszószobába rohant. Sajnálatos módon viszont már rengeteg barátja elvesztette a harcot a betegséggel szemben. A kislány viszont úgy gondolja, barátai most már egy jobb helyen vannak és boldogok.

Hannácska most nagyon szomorú Fotó: Máté Krisztián


 

Hanna mindenről tud, azt is tudja, hogy mi történt azokkal, akik sajnos már nincsenek velünk. Nem hazudunk neki, sosem hazudtunk. 

– osztotta meg lapunkkal Krisztina, Hanna édesanyja.

Anyukája kérésére Hanna már nekünk is elmesélte, hogy hová is kerültek elhunyt barátai, akikkel sajnos a földi életben már nem találkozhat.

Ők már fent vannak az égben, Jézusnál. Most már jó helyen vannak és boldogok, most már nem fáj nekik semmi. Aztán majd egyszer még találkozom velük.

– mondta nekünk mosolyogva.

A hétvégén a kislány egyik régi barátja költözött az égbe. Pál Tomit rengeteg barátja gyászolja. A foci imádó fiatal mindenki életébe vidámságot és szeretetet csempészett. A tinédzser fiú már a kezdetek óta csodálta Hanna élni akarását és hogy mennyire erős. 

Cigiért indult Norbert, később már csak a holttestét találták meg

A 41 éves férfi azon az éjjelen csak cigarettáért indult el otthonról, de többé nem tért haza. Ikernővére, Brigitta már másnap reggel égre-földre kereste őt Norbert élettársával, de a férfi nem került elő. Bár nővére és élettársa az utolsó percekig bízott abban, hogy Norbert épségben hazatér, ám eltűnése után egy héttel (április 14.), vasárnap Norbert családja borzalmas hírt kapott: a férfit holtan találták meg. 

Képünk illusztráció Fotó: pixabay.com

Brigitta a keresés ideje alatt többször is beszélt öccse barátaival, akik közül volt olyan is, aki arra gyanakodott, hogy a férfit valaki bánthatta, méghozzá szerelemféltésből.

Pár közös ismerősünk mondta, hogy Norbert hívta őket éjjel, de összefüggéstelenül beszélt és olyasmit mondott: »Gyertek értem, mert nem vagyok jól, de nem tudom, hol vagyok

– mesélte el lapunknak korábban az aggódó testvér, aki egy gyáli patikában is érdeklődött, nem látták-e a testvérét. Ott a kérésére visszanézték a biztonsági kamera felvételét, amin az volt kivehető, hogy Norbert nem tudott felszállni a buszra, mert nem volt nála pénz jegyre. 

Utalási limitet vezet be az egyik legnagyobb bank

Automatikusan napi átutalási limitet állít be az internet- és mobilbankos átutalásokhoz az OTP. Miért van szükség erre és mennyit lehet majd így maximum utalni?

Fotó: Pexels.com

Május 8-tól valamennyi OTP InternetBankot vagy OTP MobilBankot használó (Digitális Szerződéssel rendelkező) ügyfélnek napi 1 millió forintos átutalási limitet állít be az OTP internet- és mobilbankból indított átutalásokra. Ez azt jelenti, hogy ettől a naptól lakossági ügyfélként legfeljebb napi 1 millió forint összegű átutalást indíthatunk az új OTP InternetBankból és OTP MobilBankból. A korlátozás nem érinti a saját számlák közötti pénzmozgásokat! A korlátozásra a sok átutalásos csalás miatt van nagy szükség.

Mit tehet az, aki több pénzt szeretne elutalni?

Az 1 millió forintos napi átutalási limitet bármikor bárki módosíthatja, vagy ideiglenesen (a nap végéig) akár fel is függesztheti az OTP MobilBankban-olvasható a bank közleményében. Aki még nem használja az új OTP MobilBankot, az alkalmazást Androidos készülékre a Google Play, iOS készülékre az Apple Store-ból tudja letölteni. Aki nem kívánja igénybe venni az OTP MobilBankot és napi pénzügyeit továbbra is kizárólag az OTP InternetBankban intézné, az a napi átutalási limitet bármelyik OTP Bank fiókban módosíthatja. 

 

origo.hu

Aranyárban mérik a magyar kertekben is termeszthető, többféle egészségügyi problémára is megoldást jelentő fűszernövényt

ripost.hu

Nem hiszel a szemednek: világsztár mellett feszít PSG Ogli

metropol.hu

„Édesanyja egész nap zokog a házban” – Boldog képet posztolt a baleset előtt a verőcei hajókatasztrófa eltűntje

magyarnemzet.hu

Elárulta a szakértő, miért nem vette észre a verőcei katasztrófát a szállodahajó

ripost.hu

Lehetetlen teszt, csupán az emberek 1 százaléka tudja megoldani

hirtv.hu

A verőcei hajóbalesetben elhunyt friss jegyespár férfi tagjának holttestét is megtalálták

ripost.hu

Innen nincs visszaút: Ben Affleck szerint a házassága J-LO-val csupán egy lázálom volt

travelo.hu

Már ez a hazai folyópart is színes gyurgyalagoktól tündököl

ripost.hu

Tízmilliószoros nap, Nyilas telihold: ez a 3 csillagjegy hatalmas esélyt kap az élettől

ripost.hu

Szívükhöz kaptak a rossz hírtől, aggódnak a szurkolók Szoboszlai miatt

ripost.hu

"Nem tudom értelmezni" - váratlanul stílust váltott Tóth Andi

ripost.hu

Alig tudja valaki a helyes megoldást erre az általános iskolás matek házira

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Ellenzik a magyarok a kötelező sorkatonaságot

INSIDER

Gyurcsányék semmiből nem tanulnak – itt a bizonyíték, hogy háborúba sodornák Magyarországot

INSIDER

A történelem ismétli önmagát? A dollárbaloldal ismét háborúba sodorná Magyarországot

INSIDER

„Manipulatív, erőszakos, nárcisztikus” – Magyar Péterről kérdezték mesterséges intelligenciát

INSIDER

Elképesztő felfedezés egy osztrák borospincében, ez mindent megváltoztathat

INSIDER

Napokig szenvedett – kegyetlen, mit tettek Zoltán szeretett kutyájával

INSIDER

Nem viccel az időjárás: ismét az egész országra kellett figyelmeztetést kiadni

INSIDER

Verőcei tragédia: előkerült a korábban év tanulójának választott Marci holtteste