Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.26.

"Ne sírjál!" - Jákob Zoli könnyeket csalt egy angyalarcú kislány szemébe, sose felejti el ezt a napot

Jákob Zoli ismét bebizonyította, hogy aranyból a na szíve.

Az ország egyik leggazdagabb embere, Jákob Zoltán folyamatosan járja az országot, és közben elképesztő ajándékokat osztogat azoknak, akik követik őt a közösségi oldalain. Számtalan videót rakott már ki arról, mennyire meghatódnak a gyerekek, mikor kapnak tőle valamit, de a mostani posztja egészen különleges.

Jákob Zoli ismét bebizonyította, hogy aranyból va na szíve / Fotó: Szabolcs László

Jákob Zoliék éppen Zircen voltak, mikor körülvették őket kedves rajongók, akik közt volt egy szőke, angyalarcú kislány is, akinek ugyan nem volt ott a telefonja, de elmondta, hogy ő is követi a hírességet, és ha ajándékot kaphatna, akkor egy tabletet kérne – de már ekkor látszódott rajta, hogy mennyire megilletődött.

Jákob Zoli ezek után azt mondta neki, hogy nincs tabletje, de azért kap valamit – majd kinyílt a kocsijának csomagtartója, és ott volt benne az áhított tablet, amit természetesen meg is kapott a kislány, akinek ekkor már könnyek szöktek a szemébe.

Csodálatos volt a pillanat, a kislány minden bizonnyal örökké fog emlékezni rá. Annyira cukin örült az ajándékának, hogy még Jákob Zoli is adott a fejére egy puszit, a kis barátnői pedig ölelésekkel támogatták őt.

Itt lehet megnézni a megható jelenetet:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek