Létrehozva: 2024.06.17.

Megható: Ételre sem volt pénzük, Jákob Zoli segített a rászoruló családnak – Videó

Jákob Zolinak aranyból van a szíve.

Magyarország egyik leggazdagabb embere, Jákob Zoli rengetegszer megmutatta már, hogy mennyire jószívű. Rendszeresen járja az utcákat, hogy elképesztő ajándékokat adhasson azoknak, akik követik őt a közösségi oldalain, most pedig egy olyan videót osztott meg, amitől valószínűleg mindenkinek könnybe lábad a szeme.

Jákob Zoltán / Fotó: Markovics Gábor

Egy kétségbeesett édesapa kért segítséget Jákob Zolitól és az alapítványától, ugyanis már nem tudott enni adni a két kislányának. Leégett a házuk, jelenleg egy konténerotthonban laknak és nagyon nehéz anyagi helyzetben vannak – az üzletember nem késlekedett, rögtön segítséget nyújtott a férfinak és a családjának.

A szívszorító videón látszik, hogy rengeteg ételt és egy borítékot is kap a nehéz sorsú édesapa, aki a gyermekeivel együtt nagyon hálás volt Jákob Zoltánnak a segítségért.

Kiderült, hogy a kislányoknak néha se ételre, sem füzetre nem jut elég pénz, táborozni sem mennek, mert nem engedhetik meg maguknak az ottani ebédet. Jákob Zoli segítsége minden bizonnyal nagyon jól jött nekik, a híresség pedig boldog, hogy kicsit könnyebbé teheti a rászoruló család életét.

Itt lehet megtekinteni a megható videót az esetről – a kommentszekcióban mindenki Jákob Zoltánt dicséri, hogy mennyire jó ember, és milyen sokan példát vehetnének róla:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek