Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
HŰHA

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.07.26.

"Az életemet kockáztattam értetek!" – kiakadtak a rajongók az őrült influenszer legújabb húzásán

A fiatal férfi mindent megtesz a hírnévért, ám rajongóinak ez most nem annyira jött be.

A tartalomgyártásból élő fiatalok bármire képesek a nézettségért és a hírnévért. Ez kiváltképp igaz IShowwSpeedre, valódi nevén Darren Jason Wakins Jr.-ra, aki most épp egy felé száguldó Lamborghinin ugrott át az életét kockáztatva pár másodperc közbeszédért. A 19 éves amerikai tartalomgyártó több mint 27 milliós követőtáborral rendelkezik csak Youtube-on, emellett bő 20 millióval Instagramon. Épp ezért úgy döntött, emeli a tétet. Ez azonban most megosztotta a rajongóit. 

iShowSpeed
Túl messzire ment?  Fotó: TikTok

Legújabb közösségi médiára feltöltött videójában ugyanis tényleg az életével játszik. A feladat az volt, segítség nélkül ugorjon át egy felé hajtó Lamborghini felett. A produkció, mondanunk sem kell, egy cseppet sem volt veszélytelen: ha a kocsi elüti, vagy egyszerűen úgy ér földet, maradandó sérülést szenvedhetett volna, sőt, a halálos baleset sem volt kizárt. IShowSpeed azonban szerencsére sikeresen teljesítette küldetést. Hatalmas lendületet vett, lábait a kezéig felhúzva kinyújtotta, és pont jó időben átugrotta a felé haladó több száz lóerős autócsodát. Az már más kérdés, hogy a "küldetés" másik fele, miszerint ezzel kiérdemelje követői rajongását, sikerült-e...

Az első ember a világon, aki megtette ezt

– jelentette ki büszkén a Youtuber. A videója végén pedig az is kiderült, hogy a járművet nem más vezette, mint az apja.

Az életemet kockáztattam értetek

– közölte rajongóival, amire sorban jöttek is a reakciók. Ám nem biztos, hogy olyanok, amire ő számított.

Meghalhattál volna!

Tesó... tényleg az életét kockáztatja a tartalomért...

Ez nem lehet igazi...

– írták, míg valaki gúnyosan meg is jegyezte: ez a mutatvány tökéletes példája annak, miért halnak meg a férfiak hamarabb, mint a nők – idéz egy hozzászólást a UNILAD.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek