Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.26.

Hopp, egy Rolex! Gáspár Laci új órát villantott

A zenész a szuper autók, a méregdrága italok és a milliós órák bűvöletében éli a hétköznapjait. Így nem is meglepő, hogy Gáspár Laci a napokban egy újabb csecsebecsével lett gazdagabb.

Gáspár Laci szereti a magas életet, a fellépéseire 90 milliós Lamborghinivel jár, drága italokat szürcsöl és a luxusórák is ellenállhatatlan vágyat ébresztenek benne. Ennek fényében meg sem lepődünk, hogy egy újabb szerzeménnyel lett gazdagabb: egy 9 milliós Rolex Sea-Dweller golddal.

MJA_6254 Gáspár Laci
Gáspár Laci Lamborghinivel jár koncertezni és a luxusórák ellenálhatatlan vágyat keltenek benne (Fotó: Mediaworks archív)

Gáspár Lacinak van ízlése 

A zenész legutóbb idén májusban villantott drága órát, akkor egy 6 milliós Rolex Submariner csillogott a csuklóján, amire természetesen nagyon büszke volt. Lehet is!

Gáspár Laci autója 90 millió forintot érhet, míg új Rolexjei több mint 5 millió forintosak (Fotó: Instagram) 

Ezeket a luxusórákat egy egész életre tervezik, vagy inkább több generációra, és minél idősebbek, annál többet érnek. A márka nem csak státusszimbólum, de tökéletes befektetés is, illetve örökségnek sem utolsó. Nem véletlen, hogy ilyen sokba kerülnek... 

Hány órája lehet Gáspár Lacinak? 

A kérdésre talán sosem tudjuk meg a választ. Gáspár Laci bár szereti a fényűző életet, és szívesen megmutatja amije van, a hivalkodás azonban messze áll a természetétől, nem nagyképűsködik, nem nézi le azokat akiknek nála kevesebbje van. Ha ki is posztolja, hogy épp milyen új dolognak örül, azt azért teszi, hogy vele örüljenek azok, akik szeretik őt. Az irigyeivel és a rosszakarókkal pedig egy másodpercig sem foglalkozik. Az énekesnek ugyanis meggyőződése, hogy nincs miért eltitkolnia az életstílusát, hiszen megdolgozott minden forintért. Szegény családból származik, és már egészen kicsi korában elhatározta, hogy egyszer úgy fog élni, mint azok a sztárok, kikért annak idején rajongott. 

Most már elmondhatjuk, sikerült neki...

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek