Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
BIZARR

Szerző G.X

Létrehozva: 2024.07.26.

A jövőbe látogatott? Évek múlva minden valóra vált, amit a pilóta látott

Alighanem az egyik leghátborzongatóbb eset, amire nem lehet más a magyarázat, mint az időutazás.

Vajon létezhet időutazás? Ellátogathatunk a jövőbe? Megismerhetjük az, ami még nem következett be? Sokakat izgatnak ezek a kérdések, és nem csak a sci-fi irodalom kedvelőit. Következzék hát az egyik legrejtélyesebb és legmegmagyarázhatatlanabb történet, melyet valaha is feljegyeztek, és melyre sokak szerint nem lehet más magyarázat, mint maga az időutazás. Főhősünk Sir Robert Victor Goddard, a Brit Királyi Légierő pilótája, akinek 1935-ben kellett az angliai Andoverből Edinburgh-ba repülnie. Útja során átrepült egy elhagyatott, rég használaton kívül lévő skót reptér felett is Dremnél. Útja eseménytelenül telt. Nem úgy a visszaút, mely során egy hatalmas viharba keveredett, mely a semmiből jött, és kis híján a földre kényszerítette a gépet. Amikor végre túljutott a viharos, különös, sárga fellegeken, megpillantotta Derm repterét – ám egész más látvány fogadta, mint odafele úton.

Sárgára festett repülőket látott, körülöttük pedig kék overallba öltözött személyzet sürgött a nagyon is aktív reptéren. Nem tudta mire vélni a dolgot, ugyanakkor gyorsan repült, így nem is tudott nagyon elgondolkozni azon, hogy mi miért is lát. Ismét viharba keveredett, amiből kiérve már a megszokott táj fogadta.

Amikor hazaért, beszámolt a látottakról, de természetesen senki sem hitt neki. Ráadásul nem is értették a dolgot, ugyanis sárga gépekről senki sem tudott, a légierő földi karbantartó személyzete pedig köztudottan barnában járt. Négy év múlva azonban minden valóra vált: 1939-re újra megnyitották a korábban elhagyatott repteret, a légierő pedig ekkor kezdte a gyakorlógépeit sárgára festeni. És a karbantartók egyenruhája? Nos, ekkorra váltottak a korábban mindenhol elterjedt barnáról kékre. Goddard soha nem tudta megmagyarázni, mi történt vele, sem azt, miképp vethetett egy pillantást a jövőbe...

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek