Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
BIZARR

Szerző G.X

Létrehozva: 2024.07.25.

Pár nap, és milliárdok találnak rá az igaz szerelemre – ígéri a jós

Hihetetlen, miket ígér a jövő ismerője. Csak pár napot kell várni, és megtörténik az elképzelhetetlen.

Mindenki szeretné ismerni a jövőt: ezért bújjuk izgalommal a napi vagy épp havi horoszkópokat, de ezért olvassuk örömmel Nostradamus és "utódai" jóslatait. Kétségtelen, hogy ezen műfaj legextrémebb képviselői azok a tartalomgyártók, akik manapság a TikTokon hirdetik magukról: nem csak ismerik a jövőt, de már át is élték azt, így egész biztosak a történelem alakulásában. Ezen állítólagos "időutazók" rendszerint különféle világégésekről számolnak be, valamint olyan hihetetlen, sci-fiket idéző katasztrófákról, amiket bizony nehéz komolyan venni. Nos, egy "utazó" kilóg a sorból: 2024-es jóslatai közt van kifejezetten szívet melengető is a sok nyomasztó mellett, így kezdjük rögtön ezzel!

szerelem, párkapcsolat, lelki társ
Szerelmet ígér az időutazó, méghozzá milliárdoknak  Fotó: Ripost

Július 29.: A Hold és maga az égbolt is rózsaszínné válik. Nem kell megijedni, nem a világvégét hozza el a színváltozás, hanem a szerelmet. Összesen 2,3 milliárd ember talál rá ekkor a lelki társára.

Augusztus 19.: Egy nappal a nemzeti ünnepünk előtt az egyiptomi piramisok felfénylenek, fényük pedig egyenesen a Holdra mutat majd. "Ne nézz fel! Ne nézz rájuk! Ne zajongj! Ne zavard meg őket azon az éjszakán a biztonságod érdekében!" – figyelmeztet.

November 5.: Donald Trump nem csak megnyeri az amerikai elnökválasztást, de a jóslat szerint ő lesz a legtovább hivatalban maradó elnök az Egyesült Államokban.

December 25.: Karácsony első napján pedig a Nap változik kékké, majd egy napkitörés hatalmas áramkimaradásokat okoz. 

 

A "jós" követői egyetértenek abban: legalább a júliusi előrejelzés valóra válhatna, ha a többi nem is!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek