Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
NA NE!

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.13.

Az idegenek eljövetelére figyelmeztettek: már úton vannak a 47-esek

Az idei és a jövő év sem tartogat túl sok kellemes meglepetést. Fel lehet minderre készülni?

Az internet nagy jövendőmondója, a magát időutazónak tartó Eno Alaric arról számolt be TikTok-csatornáján, úgy érzi, sokan nem hisznek többnyire pusztítást ígérő szavainak. Az állítása szerint 2600-as évekből visszatért jós elárulta, mi történik a közeljövőben, hogy bizonyítsa: pontosan tudja, mi vár ránk!

Még 2024-ben sárkányokat fedezünk fel a Sziklás-hegységben a jövendölés szerint. A mitikus lények eleinte legalábbis barátságosak, keresik az emberek társaságát.

Az idei, valamint a 2025-ös év lesz az eddigi legrosszabb a természeti katasztrófákat tekintve. Számos extrém, nagy pusztítást végző vihar keseríti meg az életünket.

Az idei év folyamán földönkívüliek érkeznek a bolygónkra, a "47-eseknek" nevezett UFO-k beszivárognak a kormány tagjai közé. A korábbi jövendölések szerint alakváltó lényekről van szó, amelyek az Egyesült Államokban okoznak felfordulást, jövőre viszont már csillagközi háborúra is sor kerülhet velük szemben.

Ez lesz ugyanakkor az az év is, amikor ember jár a Marson. Az időutazó rejtélyes módon csak ennyit árult el, hogy amit a Vörös bolygón találunk, az rémisztő lesz!

2025-ben állítólag egy rejtett világra bukkanunk a Mount Everest alatt: új állatfajok, növények és lila színű víz ejt majd minket ámulatba.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek