Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző LL

Létrehozva: 2024.07.26.

Korábbi csapatától szóltak vissza Marco Rossinak: helyretették a szövetségi kapitányt

Nem értik Marco Rossi üzenetét Frankfurtban. Lisztes Krisztián hozzáállásáról nagyon is jó véleménnyel vannak.

Nagy visszhangot kapott Marco Rossi minapi nyilatkozata Lisztes Krisztiánról, aki a nyári felkészülésen próbál megragadni az Eintracht Frankfurt német Bundesliga-csapatánál. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának szavára már csak azért is odafigyelnek a klubnál, mert 1996 őszén maga is légióskodott a hessenieknél. Márpedig olasz-magyar szakvezetőnk a minap azt mondta a 19 éves tehetségről, hogy óriási reménysége a magyar futballnak, aki remek helyre szerződött. Ugyanakkor figyelmeztette is: „ha máris sztárnak képzeli magát és azt hiszi, bármit is ajándékba fog kapni, akkor a Frankfurt negyedosztályú tartalékcsapatában köthet ki”.

Marco Rossi nem csak a válogatott keretéről, de a saját jövőjéről is beszélt
Marco Rossi figyelmeztette Lisztest, de a frankfurtiak nem értik, miért  Fotó: mlsz.hu

Erre a Frankfurter Neue Presse a „Miért alaptalan Rossi aggodalma az Eintracht-drágakő Lisztessel kapcsolatban” című cikkében válaszolt. 

Marco Rossi üzenetén csodálkoznak Frankfurtban

A lap szerint Marco Rossi kapitány figyelmeztetése nem tűnik helyénvalónak. Az első frankfurti benyomások alapján ugyanis Lisztes Krisztián a legkevésbé sem tűnik úgy, mintha nagyképű és arrogáns lenne.

– Ő egy rendes fiú – mondják róla új klubjánál, és azt látják rajta: Lisztes nagyon is tisztában van azzal, hogy mekkora szintlépés a magyar NB I után a német Bundesliga.

Hozzá kell szoknia a gyorsabb és nagyobb intenzitású edzésekhez, illetve az óriási konkurenciaharchoz is a posztján. Dino Toppmöller vezetőedző egyelőre nem tudja, tartsa-e a keretében, vagy adják-e kölcsön Lisztest az új szezonra. Maga a magyar légiós állítólag annak is állna elébe, ha a profikkal együtt edzhetne, de egyelőre csak a tartalékcsapatban játszhatna.

Rossz hír ugyanakkor Lisztes Krisztiánról, hogy egyike volt annak a három futballistának, akik nem játszottak az Eintracht első mexikói edzőmeccsén. Az FC Juárez vendégeként 2-1-re megnyert találkozó helyett „a terhelés megfelelő adagolása” érdekében a louisville-i edzőtáborban maradt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek