Létrehozva: 2023.10.10.

Vajon kinek akart üzenni és mit Demcsák Zsuzsa?

Bár a fél ország lelkesen gratulált Demcsák Zsuzsának a friss eljegyzése alkalmából, még a jószándékú rajongók is érezhették, hogy valami nagyon nem stimmel ezzel a dologgal. Ha másért nem hát azért, mert Zsuzsa képzett kommunikációs szakember, aki rendszeresen tart előadást arról, hogy hogy kell brandet építeni, miként kell megnyilatkozni. A gyűrűs posztja viszont annyira amatőrre sikerült, hogy az már gyanúra adhat okot.

Előbb egy elmosódott fotó a kézfejéről, amihez azt írja, hogy hamarosan gyűrű lesz rajta, majd órákkal később egy másik szintén rossz minőségű fényképes poszt, az ujján gyűrűvel, amihez pedig az a szöveg születik, hogy "igent mondtam". Tegnap felrobbant a net a hírtől, hogy Demcsák Zsuzsát eljegyezték, és azóta is mindenki azt találgatja, hogy ki lehet a titokzatos kérő, aki a válása után egy hónappal máris megkérte a kezét. Az emberek szó szerint csak hüledeznek, egyesek nem értik, hogy Zsuzsa miért teregeti ki a magánéletét, mások pedig azon csodálkoznak, hogy hogy lehet, hogy ilyen hamar szerelembe esett. A műsorvezetőt ismerő kollégák viszont azt firtatják - joggal -, hogy miként fordulhat elő egy kommunikációs szakemberrel, hogy ilyen (szakmai szempontok alapján) kirívóan gyenge üzenettel bombázta meg a közösségi oldalait? Mi történhetett? Hekkerek átvették az irányítást a közösségi oldalai felett? Vagy érzelmileg került olyan mélypontra, hogy meggondolatlanul cselekedett? Vagy tényleg jött a nagy szerelem, és nem tudta Zsuzsa a boldogságát magában tartani? 

Demcsák
Demcsák Zsuzsa ezzel az elmosódott, rossz minőségű képpel üzent Fotó: Demcsák Zsuzsa/Facebook

Családon belüli erőszak  

Demcsák Zsuzsa magánélete tulajdonképpen mindig is érzelmi viharokkal volt terhelt. A műsorvezetőnek első házasságában családon belüli erőszakot kellett elszenvednie, melyet sokáig titokban tartott. Szégyellte. Ebből  a házasságból sok év alatt, nagyon nehezen tudott kijönni, de végül sikeresen maga mögött hagyta a múltat, és új életet kezdett a két gyermekével. Az erőszakkal kapcsolatos tapasztalatairól egyébként könyvet is írt, "A másik életem" címmel, melynek megszületését azért tartotta fontosnak, hogy más, erőszakos kapcsolatban ragadt nőknek segítsen. Az írás jó terápiának bizonyult, egy darabig... 

Alkoholproblémák 

Zsuzsa megsebzett lelke nem tudott olyan gyors tempóban gyógyulni, ahogy azt ő szerette volna, talán ezért fordulhatott elő, hogy egy időben komoly alkoholproblémákkal kellett megküzdenie. Többször hozott felelőtlen döntéseket alkoholmámorban, többek között pár év alatt egymás után háromszor is (!) bevonta a rendőrség a jogosítványát ittas vezetés miatt. A műsorvezető az utolsó rendőrségi ügyének idején egyébként már jegyben járt az indai szerelmével, Krishannal, akitől azt várták Zsuzsa barátai, hogy talán majd ő sikeresen kirángatja a gödörből a jobb sorsra érdemes tévést. A jelek arra mutattak, hogy ez sikerült is. 

Ugyanott vált el kétszer  

A szerelem nagyon jó hatással volt Demcsák Zsuzsára, újra kivirult, a poharat letette. Sportolt, sokat dolgozott, szinte sugárzott a boldogságtól, egyre több munkát vállalt, a televíziós szerpelései mellett tanított és tréningeket tartott és tart a mai napig is. A házasságának azonban váratlanul vége lett, három év után közösen hozták meg a döntést Krishannal, hogy külön utakon folytatják. A bíróság 2023. szeptember elsején választotta el őket. (Érdekes tény, hogy az első férjétől is egy szeptemberi napon vált el, ugyanazon a budapesti bíróságon, 2014. szeptember 5-én.) 

Most mi történik? 

A műsorvezető október 9-én furcsa posztokkal jelentkezett a közösségi oldalain. Az Instagram és a Facebook oldalára is kitette ugyanazt a homályos fotót, melyen a kézfeje látszik. Délelőtt azt írta hozzá, hogy "hamarosan gyűrű lesz rajta", majd délután új képet tett ki, immár egy gyűrűvel az ujján. A képhez mellékelt szöveg ez volt: "igent mondtam." A fotók minősége és a poszt tartalma egyaránt zavarba ejtő... Először is, mert Zsuzsa már hosszú évek óta azt hangoztatja, hogy nem szívesen beszél a magánéletéről csak, ha muszáj. Másodszor egy hónapja vált csak el, a szakítás pedig igencsak megviselte lelkileg, ezt soha nem is titkolta. Harmadszor egy kommunikációs szakembertől ez annyira amatőr megoldás, hogy nehéz elhinni, hogy tényleg ő tette. Akkor mi történhetett? Nincs kizárva, hogy valaki feltörte Zsuzsa közösségi oldalait, és a nevében posztolt. Természetesen elképzelhető az is, hogy a tévés újra szerelembe esett és ezt a módját választotta a nyilvánosságra hozatalnak. De ez nagyon nem lenne rá jellemző... Zsuzsa megint mélypontra került, és meggondolatlanul posztolt? Ezt a lehetőséget erősíti, hogy október 10-én, kedden nyomtalanul eltűntek a bejegyzések minden platformról, letörölte azokat és egy szóval sem említette, hogy feltörték volna az oldalát. 

Természetesen kerestük a témában Demcsák Zsuzsát, hogy személyesen tőle kérdezzük meg, hogy mi történt, de a műsorvezető nem kívánt nyilatkozni. 

 

origo.hu

A spanyol válogatott sztárfocista szuperszexi felesége mindenkit megőrjít a formás fenekével

ripost.hu

Mindent elsöpör a szerelem: ezekre a csillagjegyekre júliusban boldogság vár

borsonline.hu

"Soha nem fogom feldolgozni, hogy nincs többé" – A magyar színész végignézte bátyja szörnyű halálát

vg.hu

Drágult a benzin és a dízel, könnyebb nyerni az új lottóval - heti összefoglaló

mindmegette.hu

Így használd helyesen a ventilátort, ha klíma híján ezzel hűtesz otthon

magyarnemzet.hu

Nem értenek egyet a németek az Európai Bíróság Magyarországot sújtó ítéletével

ripost.hu

Vadon Jani után újabb ember távozik Balázséktól? "Finoman, csendben eltüntették Julit?"

mindmegette.hu

Cukkiniből mennyei rakottas készülhet, íme 3 bizonyíték

ripost.hu

Ettől a hozzávalótól lesz fejedelmi lakoma a lecsóból

ripost.hu

"Lassan már nem féltem, inkább ideges voltam, hogy mi a francot akar "– Kata évekig élt együtt az előző lakó szellemével

ripost.hu

Három jel, amiből tudhatod, hogy valaki igazán kedvel téged

ripost.hu

Két tudós tálalt ki az idegenekről: kiderült, hol rejtőzködnek - közelebb, mint gondoltuk!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Csoda történt: Győzike kigyógyult a pánikbetegségéből

SZTÁRDZSÚSZ

Rémálommá változott a klipforgatás: Baby Gabi autója is odalett

SZTÁRDZSÚSZ

Varga Miklós Joe és a kisfia, Alexander: „Belehalnék, ha hétvégi apuka lennék”

SZTÁRDZSÚSZ

Nem szól bele unokája nevelésébe az Irigy Hónaljmirigy sztárja

SZTÁRDZSÚSZ

Hazai tervezők kreációiban tündököltek a sztárok és a filmesek a vörös szőnyegen – Galéria