Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.25.

PSG Ogli újra utazik: Horvátországba szórja a pénzt Auréllel

A srácok tudják, hogyan kell élni az életet, és nem félnek megmutatni ezt a nagyvilágnak. PSG Ogli és Bárány Aurél eszméletlen mennyiségű pénzt szórhat el alig pár nap szórakozásért cserébe.

PSG Ogli, azaz civil nevén Papp Olivér igazán tud élni, amit az is bizonyít, hogy idén nyáron hatalmas pénzszórásba kezdett. A Kőgazdag Fiatalok szereplője már a születésnapja előtt is költekezett, azonban a nagy nap óta szüntelen utazik, és mindenhol bulizik. A minap szereplőtársa, Kőgazdag Aurél sportautójába pattantak be, és elindultak Horvátország irányába.

293A7955 PSG Ogli
PSG Ogli vagyona kifogyhatatlannak tűnik, Ibiza után Hortvátországban szórják a pénzt Auréllel (Fotó: Szabolcs László)

Új legjobb barátja van PSG Oglinak?

Ugyan a két tehetős fiatal a TV2 botrányos műsorának első évadában nem jött ki annyira jól, pontosabban Olivér cukkolta Aurélt a kora miatt, most azonban úgy tűnik, sikerült elásni a csatabárdot, mert az ibizai születésnapi ünneplés után a milliárdos csemeték együtt ugrottak el Pula városába. Persze igazi kőgazdag stílusban történik ez az utazás is, amit Instagram-oldalaikon követhet a nagyközönség. Meg tudtuk mennyit költhetnek a TV2 sztárjai.

PSG Ogli Bárány Aurél
Legalább két milliót hagyhatnak Horvátországba a Kőgazdag Fiatalok szereplői (Fotó: Bárány Aurél)

Szórják a pénzt

A reality-sztárok Aurél különleges, sárga színű Audijával indultak útnak, ami egy V10-es performance kivitel, mondhatni a legfrissebb gyártmány. Az autó értéke megközelítheti a 70-80 millió forintot is. Ugyan egy ilyen lapos sportautóba alig fér bele egy-két apró táska, tehát a sztárok nem mehettek sok időre, viszont benzinre és az útdíjakra legalább 200 ezer forintot költhetnek oda-vissza. Persze Ogli az anyós ülésen már bekészítette magának a luxus vodkáját, szokásosan a óriási kiszerelésben, ami olyan 150 ezer forintba fáj üvegenként, és biztos, hogy az út során el fog fogyni belőle egy pár üveggel. Mindketten a szeretett Rolexeiket hordják a csuklójukon, ami össze adva közel 12 millió forintot jelent. A milliárdos csemete Aurél egy medencés házból osztott meg képet, ami a horvát város környékén legalább 180-200 ezer forintba fájhat éjszakánként. Ezenfelül a Kőgazdag Fiatalok szereplői mindig a legdrágább VIP jegyeket veszik mindenhova, így ha csak egy három-négy napos bulizásról van szó, akkor alsó hangon másfél milliót hagynak a szomszédos országban úgy, hogy az ételeket és az adott extrákat még bele se számoltuk, amik persze az árat jelentősen megdobják. Egy biztos, a reality műsor szereplői igazán tudnak élni, és ezt nem rejtegetik.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek