Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.26.

Hogy micsoda? Győzike és "apu" nem ugyanaz a személy a Gáspár családban

Sok furcsaságot láttunk már a Gáspár család háza táján, de egy friss információ még azokat is felülmúlja: a családban Győzikét megkülönböztetik "aputól", a lányok szerint két külön személyiségről van szó.

Nagy port kavart a napokban Gáspár Győző egyik ártatlannak szánt Instagram-bejegyzése. A showman fodrásznál járt és az új frizuráját mutatta meg a nagyérdeműnek, a poszthoz pedig hozzászólt a nagyobbik lánya, Evelin is, aki azt írta: 

Ez igen, rajtad nem fog az idő, Győzim! 

– a komment nagy port kavart, sokan nem értik, hogy a gyermek miért nem édesapának szólítja az ősét? 

Gyorsan megérkeztek az első kritikus hozzászólások Fotó: Instagram 
Gáspár Győző
Miért szólítják Győzinek a saját lányai? Fotó: Máté Krisztián

Gáspár Győző két külön személyiség 

A kérdésre csakis a főszereplőtől, Gáspár Győzőtől számíthattunk válaszra, hiszen ha valaki tudja, hogy mi a szokás a családban, hát az ő lesz. A Gáspárék hamarosan induló új szériájának főszereplője készséggel válaszolt is, a mondandója azonban nagyon meglepte lapunk újságíróját

A lányaim kétféleképpen szólítanak, mert számukra két külön személy létezik bennem. Az egyik a Győző, az 50 év feletti, egészséges életmódot folytató, ismert közszereplő. Egy tudatosan gondolkodó ember, aki a nyilvánosság előtt éli az életét

– kezdte Győzike, aki így folytatta: 

Apa az egy másik szereplő. Apa, aki a születésük óta neveli őket, akivel akkor találkoznak, amikor nem látnak minket kamerák. Aki minden bajban ott áll mögöttük, akitől feltétlen szeretetet és támogatást kapnak, és akiről nem szívesen beszélnek nyilvánosan, mert szeretnék megtartani maguknak azt a belső csodát, amit minden nap, közösen élünk meg.

20231125_Gaspar csalad_MG_0199
A Gáspár család nagy szeretetben él Fotó: Mediaworks archív 

A családfő azt mondja, hogy egyébként nem érdeklik őket a hozzászólások, elég régóta vannak már a médiában ahhoz, hogy tudják: nem szabad mérgezniük a saját lelküket olyan hozzászólásokkal, melyeket vadidegen emberek ömlesztenek rájuk, kéretlenül. Gáspáréknak boldog és összetartó családjuk van, és ez a szövetség a legfontosabb a világon. Minden más érdektelen. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek