Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.09.

Nem akárhol kapott állást Győzike

Gáspár Győző mindene a szereplés, de most egy teljesen új porondon találja majd magát. Győzike cirkuszban lép majd fel, elefánton lovaglást is ígért...

Bizarr karrierváltás: cirkuszban kapott állást Győzike. Bármennyire hihetetlen, de igaz: a showman és a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója, Richter József munkakapcsolatba került.

Gáspár Győző győzike
Győzike cirkuszi akrobataként próbálja ki magát (Fotó: Máté Krisztián)

Győzike cirkuszban lép fel

Múlt héten forgattunk együtt Győzővel, egy kicsit több időt tudtunk együtt tölteni. Győzőnek volt kedve egy-két cirkuszi dolgot kipróbálni, még lóhátra is sikerült felvinni. Beszélgettünk, és így jött az ötlet, hogy most csütörtök-pénteken fellépne a Cirkuszok Éjszakáján” – mesélte Richter József a Mokkában, majd Győzike vette át a szót.

Elárulok annyit, hogy lehet, az elefántot fogom meglovagolni… Vagy lehet, hogy a zebrákkal fogok táncolni…

– sejtelmeskedett Gáspár Győző, aki sztárvendégként szerepel majd a neves cirkuszi eseményen. Ez persze remélhetőleg csak vicc, ám Richter József komolyabbra fordította a szót, ami még így is hihetetlenül hangzik:
„A kenyai akrobatákkal már gyakorolt is picit. Ők profik, nagyon látványos dolgokat művelnek, és Győzőt bevonták a produkcióba. Már be is mutattak együtt egy-két elemet, de a nagyja nekem is meglepetés lesz. Azért a humoron is lesz a hangsúly…” – árulta el a profi artista.

20240424-Richter-Jozsef-Debrecen-KA_5
Richter József munkát adott Győzikének (Fotó: KISS ANNAMARIE)

Józsi a szafariparkban a múlt héten bevitt a zebrákhoz, én meg azt mondtam: Úristen, megérkeztem! Ők az én testvéreim. Adtam nekik répát, annyira jó érzés volt ilyen közel lenni hozzájuk” – áradozott Győzike, majd Richert József hozzátette:

Az elefántokkal azért túloztunk kicsit, de lovak lesznek, Győzi, addig barátkozz a lovakkal.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek