Bulihajón, félmeztelenül borozva pihente ki az ünnepi fáradalmakat Magyar Péter

INSIDER
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.12.

Dobó Ági újra megműttette melleit?

Új képén követői szúrták ki, hogy megváltoztak a modell mellei. Dobó Ági vajon újra kés alá feküdt?

Dobó Ági dögös képeket osztott meg közösségi oldalán. Követői pedig rögtön reagáltak is a fotókra. Sokakban felmerült a kérdés, hogy a modell újra plasztikáztatott-e, ugyanis mellei mintha nagyobbak lennének, mint korábban.

Dobó Ági
Dobó Ági gyakran oszt meg kirívó képeket (Fotó: Ripost)

Plasztikai műtét vagy rosszul megválasztott felső

Az ominózus képen Dobó Ági egy csőtopot visel, ami szépen kiemeli melle formáját, és méretét is. A kommentelők közül volt, aki arra tippelt, hogy csak a felső miatt láthatóak nagyobbnak az egykori szépségkirálynő keblei. A keveset takaró darab, azonban sokaknak nem nyerte el a tetszését. 

Lehet csak nem találta el a felső méretét?”

Felső? Hol van itt felső? Nem a hajpántja csúszott le?”

Én nem is teljesen értem, hogy kinek jó ez így. Mármint persze, szépen kihangsúlyozza a dekoltázsát, de annyira haszontalan darabnak tűnik” 

Persze, hogy megcsináltatta de jól is tette :)

Igen, megcsináltatta, ugyanúgy mint Polgár Kriszti barátnője, csak ő maradt a nagy lufiknál.”

Dobó Ági 24 órán át elérhető története adott okot a találgatásokra (Forrás: Instagram)

Már volt egy műtétje

A modell második kisfia születése után bevallotta, hogy átesett egy plasztikai beavatkozáson. Megcsináltatta a melleit, mert a szoptatások után nagyon nem volt elégedett velük. Rosszul érezte magát. Akkor még azt nyilatkozta, hogy nem tervez több műtétet.

Igen, volt plasztikai beavatkozásom. Szám szerint egy, és nem is tervezek többet. Beni szoptatása után egy évvel nem éreztem jól magam a bőrömben, sosem volt nagy mellem, de gyakorlatilag semmi sem maradt…

Nagy vitát váltott ki Dobó Ági

A plasztikai műtét mindig megosztó kérdés. Ahogy várható volt, a kommentelők pedig most is egymásnak estek. Sokan kifogásolták, hogy anyuka létére mutogatja magát. Szerintük ízléstelen, hogy így kipakolja szilikonozott melleit. Mások viszont a modell védelmére keltek, hogy nyár van, és attól hogy anyuka, még nő. 

Attól, hogy implantátumai vannak, még feljebb tudná húzni azt a felsőt 5 centivel, hogy ne legyen ennyire közönséges

Igen, tudom, attól, hogy valaki anya meg feleség még merjen önmaga lenni, felvehet amit akar, stb. De valahogy mégsem tudom elképzelni, hogy komfortos lett volna anyám cs*cseit az egekig felnyomva látni”

„Hú ezt egy kicsit túlgondolod. Nyár van gyerekek mit vegyen fel, garbót?? Ha egyszer meg van csináltatva a melled, akkor az látványos a legtöbb ruhában, ennyi. Nehogy már dugdosnia kelljen, mert van két gyereke és Úristen...” 

„Szerintem, ha egy nőnek engedi az alakja, nyugodtan vegyen fel bármit! Teljesen mindegy, hogy valaki anyuka vagy se”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek