Létrehozva: 2024.07.07.

Ezt nem gondoltad volna: Így bulizik Gelencsér Timi

Az egykori szépségkirálynő nem mindennapi bulizási szokásairól vallott. Gelencsér Timi elmesélte, hogy mit jelent számára a Balaton Sound.

Gelencsér Timi nemrég még Mallorcán töltött néhány napot édesanyjával, mint azt korábban elárulta, anyukája ajándékba kapta az utazást, így ez egy igazi anya-lánya program volt nekik. Mindketten imádják a teniszt és szerencséjükre még Rafael Nadallal is sikerült összefutni egy gyors fénykép erejéig. A utazásból hazatérve Timi nem sokáig vesztegette az idejét, azonnal Zamárdi felé vette az irányt, ahol minden évben megrendezik az egyik legnagyobb hazai fesztivált. 

Gelencsér Timi
Gelencsér Timi a fesztiválokon tud igazán kikapcsolódni (Fotó: Dombóvári Tamás)

A Balaton Sound hagyomány

Timi lapunknak adott interjújában elárulta, hogy a Sound a kedvence, amit soha nem hagy ki: „Tizenegy éve járok ide, minden évben, kivéve persze a Covid alatti időszakot. Imádom a hangulatát, igazából mondhatjuk, hogy én csak ezt szeretem, Pesten nem is járok bulizni.” 

Nem tudom megérteni, mi a jó abban, hogy miniszoknyában, magassarkúban elmenjen az ember szórakozni. Járok én is rendezvényekre, díjátadóka, gálákra, de az teljesen más. Magamtól sosem indulnék el a belvárosi éjszakába.

Timi szerint kizárólag fesztiválokon jó kiereszteni az évközbeni fáradalmakat, őt leginkább csak ez kapcsolja ki.

Ilyenkor ez a pár nap tényleg csak rólam szól, hogy megadom magamnak a lehetőséget, hogy minőségi időt tölthessek a barátaimmal, élvezzük a jó időt, a szabadságot. Én alkoholt is csak alig iszom, 1-2 ital bőven elegendő, nincs szükségem többre. Szeretek ilyenkor táncolni, zenét hallgatni, nagyon szeretem a Balaton Soundot, jól érzem itt magam.

„Nekem valahogy kell a nyár és a vízpart ehhez az érzéshez. Télen felvenni egy csinos kis ruhát és rá egy télikabátot, számomra elképzelhetetlen. Csak rendezvény, vagy munka miatt szokott előfordulni, de hogy elmenjek este mulatni, olyan nincsen.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek