Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.07.26.

A maffia hazájába költözött az Operettszínház sztárja: döbbenet, mit talált a teraszon

A színésznő néhány hete tette át a székhelyét Szicíliába, ám nem biztos, hogy mindenre fel volt készülve. Vajon Dancs Annamari számított erre?

A Bors néhány napja arról számolt be, hogy Dancs Annamari, a Budapesti Operettszínház ünnepelt dívája fogta magát, összecsomagolt, és férjével, Lászlóval meg sem állt a meseszép olasz szigetig, Szicíliáig.

Dancs Annamari
Dancs Annamari Szicíliában kezdett új életet (Fotó: Life TV)

A színésznő bejegyzéséből akkor az is kiderült, hogy nem vakációzni érkeztek a maffia bölcsőjének is nevezett sziget egyik legszebb részére, Taormina térségébe, hanem egy új élet reményében!

„Az elmúlt hónapokban nagy változásokon ment keresztül a családunk... És megtaláltuk a legújabb otthonunkat, ahol nagyon sok kaland vár ránk” – fogalmazott az Instagramon Annamari, aki nemrég veszítette el imádott édesapját, Dancs Árpádot. Nem kizárt, hogy ez a családi tragédia is közrejátszott a döntésükben.

Dancs Annamari Szicíliában sem pihenhet

Bár az időjárásra nem lehet panaszuk, hisz Taorminában jelenleg 31 fokot mérnek, azért van, ami megnehezíti a színésznő mindennapjait. Nevezetesen a mostanság ismét komoly aktivitást mutató működő vulkán, az Etna. A tűzhányót ugyanis egyáltalán nem érdekli, hogy ki költözött a szomszédságába, úgy ontja magából a koromfekete hamut, mintha nem lenne jobb dolga. Így Annamari nem tud mást tenni, mint napi szinten felsöpörni a teraszt.

Dancs Annamari megmutatta, mivel lepte meg őt az Etna (Fotó: Instagram)

Az Operettszínház sztárja ráadásul azért sem lehet teljesen nyugodt, mert az Etna július elején kitört, és olyan kalamajkát okozott, hogy Catania repterét is le kellett zárni. Akkor a környező városkák utcáit mind ellepte a hamu, de úgy tűnik, a vulkán aktivitása és "mozgolódása" miatt, még most is bőven ad munkát az ott élőknek.

Dancs Annamari, Etna
Dancs Annamari az Etna közelébe költözött: így nézett ki a tűzhányó július 11-én (Fotó: Northfoto)

Bár a színésznő és férje körülbelül 46 kilométernyire költözött az Etnától, bizonyára jobban örülnének neki, ha a 3369 méter magas vulkán végre megnyugodna.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek