Létrehozva: 2015.11.13.

Demcsák Zsuzsa a verés ellenére megbocsájtott exférjének

Éveken keresztül szégyellte és titokban tartotta a Mokka mûsorvezetõje, hogy férje bántalmazta, aminek válás lett a vége. Demcsák Zsuzsa már túl van a magánéleti válságán, és azt mondja, hogy a gyerekei egyáltalán nem sérültek, és már õ sem haragszik egykori férjére.

A TV2 műsorvezetője már feldolgozta, és őszintén beszél arról az időszakról, amikor egykori férje bántalmazta őt. Demcsák Zsuzsa azt mondja, hogy már túl van a magánéleti krízisen, ahogy gyermekei is. A kétgyerekes anyuka D. Tóth Kriszta műsorában kijelentette, hogy fia és lánya egyáltalán nem sérült a válásban, sőt azt a képet próbálja erősíteni bennük, hogy édesapjukat is ugyanúgy szeressék, mint őt.

Demcsák őszintén beszélt arról is, hogy ugyan semmilyen harag nincs benne a múltban történt dolgok miatt, de szinte egyáltalán nem beszélnek Kiss Józseffel, csak akkor, ha gyerekeiket érintő kérdés merül fel.

A csinos tévés férjét a bíróság első fokon nem találta bűnösnek egyetlen vádpontban sem, vagyis felmentették. A műsorvezető ekkor azt érezte, hogy sorra fordulnak el tőle az emberek, a barátai, a rendőrség pedig ellene dolgozik. Az azonban sosem érdekelte különösebben, hogy végül elítélik-e exférjét. Másodfokon azonban a bíróság úgy ítélte meg, hogy az elsőfokú ítélet elfogadhatatlan, így azt hatályon kívül helyezte.

Demcsák szerint az egész hercehurca alatt az igazságszolgáltatás és a bizalmasai is folyamatosan csepegtették a sajtónak az információkat vele kapcsolatban, és ez zavarta őt az egészben a legjobban. Azt mondja, hogy nem élte volna meg válását drámaként, ha a média nem kapja fel.

Akkor ő fűt-fát megkeresett azzal, hogy személyes történetekkel házaljon. Tehát neki érzelmei voltak, miközben nekem akkor már nem voltak érzelmeim. Vagyis, ha az elsőfokú lezárja, és nem megy tovább, és nem fellebbez az ügyészség, akkor is megelégedtem volna az életemmel. Nem volt bennem semmi olyan, hogy de csak azért is, meg mert az igazságszolgáltatás... Mert az igazságszolgáltatás és az igazság nagyon messze áll egymástól nagyon sok esetben

- mesélte a műsorvezető az Elviszlek magammal című műsorban, majd azt is hozzátette, hogy sosem érzett bosszúvágyat férje iránt.

Talán a legrosszabb tulajdonságom, hogy nem tudok haragudni. Van egy bántalom, egy sérelem, és másnapra el is tudom felejteni az egészet. Úgyhogy én nem haragszom rá, egyáltalán nem . De azt gondolom, baj is lenne, ha azzal foglalkoznék, hogy iránta mit érzek. Azt hiszem, hogy ez baj lenne, de valójában meg nem tudom, mert ezzel tényleg nem foglalkozom.

 

Ez jutott eszembe:...ne siess még,ne siess úgy,mondok valamit,a tükröd hazudik,nehogy elhidd,hogyha másnak lát!"

Szerző: Zsuzsa Demcsák2014. augusztus 15.

Szinte hihetetlen, de a csinos műsorvezető nem tudott válaszolni arra a kérdésre, hogy jó nőnek tartja-e magát, Demcsák azt mondta, hogy inkább jó anyaként gondol magára, mint szexi nőként. D. Tóth arra is rákérdezett kolléganőjénél, hogy az egykori házassága mennyire hat a mostani kapcsolataira, mennyire képes megbízni a férfiakban.

Azt gondolom, hogy nem a férfiban kell megbíznom, hanem magamban. Magammal kell rendben lenni, és magammal kell jól lenni. Hogy ehhez tud-e valamelyik élethelyzetben egy férfi csapódni ideig óráig, vagy akár egy életen át, azt nem tudom

- mesélte a műsorvezető, aki elmondta, hogy azt nem tudja, hogy őt hogyan kell szeretnie egy férfinek, de azt igen, hogy ő mennyire tud szeretni. Demcsák olyan társra vágyik, aki nem próbálja meg belőle kiölni azt, hogy imádja az embereket, szeret társaságban lenni, ugyanis ebből meríti az energiáit a mindennapokra a tévés.

 

 

 

origo.hu

Felismerhetetlen a magyar tévézők egykori kedvence, MacGyver - így néz ki manapság

origo.hu

Oroszország halálos fenyegetést küldött

borsonline.hu

"Álom család" - képeken a gyönyörű kis Amara első születésnapja

magyarnemzet.hu

Jürgen Klopp külön kitért Szoboszlai Dominik helyzetére + videó

ripost.hu

Slágergyanús cukkinirecept: tarol a scarpaccia

origo.hu

A legkisebb bikinijében mutogatja elképesztő fogyását Jákob Zoltán elhagyott szeretője

mindmegette.hu

Megint bezárnak a boltok vasárnap: sem a Lidlben, sem a Pennyben nem tudsz majd vásárolni

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Bikiniben mutatta meg brutális dekoltázsát és kerek fenekét az Exatlon bombázója - videó

origo.hu

Ne maradjon le! Foglaljon most időpontot álmai nyaralására egy titkos horvát tengerparton! (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

"Ez egy borzalom" - sokkoló levelet kapott a TV2 kilakoltatott sztárja

LELKIZŐ

Szomorú évforduló: Szívszorító, ami most elhangzott Berki Krisztián sírjánál – fotó

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Leköpött, megütött, zsarolt..." – megrázó vallomást tett kapcsolatáról a Házasság első látásra sztárja

LELKIZŐ

Mellrákkal küzd az X-men gyönyörű színésznője, ötödik műtétjére vár

LELKIZŐ

Mindenkit átvert Harry herceg? Kiderült, hogy bánik rákbeteg apjával

LELKIZŐ

Szerelme miatt komoly változás mellett döntött Kozso