Létrehozva: 2023.08.15.

„Ez eléggé nyugtalanító” – szemenszedett hazugság terjed Molnár Anikóról

Anikó már több mint három éve él szingliként, és a jelek szerint mostanra lett elege a magányos estékből. Egy férfire vágyik, aki őszintén szereti és tiszteli őt. A pletykák szerint van is egy komolyabb jelentkező a láthatáron, de amikor erről kérdeztük a celebet, nagyon nyugtalanító választ adott...

Molnár Anikó már több, mint három éve él egyedül. Illetve az édesanyjával és a háziállataival egy fedél alatt, de párkapcsolata nincs, pedig mindennél jobban vágyik erre. Nyugodt és romantikus estéket szeretne valakivel, akivel kéz a kézben üldögélhetnek a kertben, akivel el lehetne utazni egy pár napos kiruccanásra, akit lehetne hazavárni, aki igazi társa lehetne a hétköznapokban. 

Szeretve lenni 

Anikó szerelmi élete igencsak kaotikus volt. Eddig ötször jegyezték el, volt híres párja Bochkor Gábor személyében, de családot tervezett alapítani egy táncossal és egy vállalkozóval is. Számára mindegy, hogy a társa mivel foglalkozik, nem tartozik azok közé a nők közé, akik szóba sem állnának egy kétkezi munkásemberrel. Csak szeretni szeretne és szeretve lenni. De úgy tűnik, hogy ez egy olyan nagy kívánság, amit nagyon nehezen kap meg, ha megkap egyáltalán. A nyitottsága sajnos ehhez édeskevés...

Veszélyes elemek 

Molnár Anikó egyenes ember, ha megkérdezik a véleményét, elmondja mit gondol. Megadja és el is várja az őszinteséget, és talán ez az egyik olyan tulajdonsága, ami miatt nehezen talál magának partnert. Mert a mai világban ez már nem módi... A szőkeség persze ennek ellenére sem adja fel, szeretné, ha öregkorára lenne mellette valaki, aki fogja a kezét. Az ismerkedés híres emberként persze nehezített pálya, hiszen egy közszereplő sosem lehet teljesen biztos benne, hogy aki megkörnyékezi, az tényleg őt szeretné, vagy esetleg a vele járó ismertséget, csillogást? Ez általában csak később derül ki... De még mindig inkább ez legyen a baj, mint az a veszélyforrás, amelyik szintén a hírességre leselkedik: vannak rajongók, akik azt képzelik, hogy párkapcsolatban vannak az általuk kiszemelt közszereplővel. 

Anikóval nem egyszer fordult már elő, hogy idegen férfiak zaklatták, perverz üzeneteket küldözgettek neki, és volt olyan is, aki azt hirdette a városban, hogy ő Anikó párja. Aztán kiderült, hogy soha nem is találkoztak...

A legfrissebb pletykák szerint Anikó életébe belépett egy férfi, aki akár a nagy szerelem lehet. Az örömhír kapcsán meg is kerestük a hírességet, a válasza azonban sokkoló volt.

Nem tudom, ki az a férfi, de attól félek, hogy megint egy olyan fickó, aki azt hirdeti, hogy együtt vagyunk... Ez eléggé nyugtalanító.

 – mondta Anikó. „Én ugyanis nem tudok róla, hogy belépett volna az életembe bárki, bár - mint arról sokszor beszéltem - nagyon szeretném, ha jönne.” 

De addig is, amíg megérkezik, óvatosnak kell lennem, mert lépten-nyomon beleakadok az olyan fazonokba, akik azt vizionálják és hirdetik a városban, hogy együtt vagyunk. A rövid válaszom, hogy még mindig szingli vagyok.

 

 

origo.hu

Így ünnepelték III. Károly király születésnapját - képek

ripost.hu

Nem kopogtatni kell a dinnyét vásárláskor, mutatjuk, hogy találod meg a legjobbat

borsonline.hu

"Micsoda hétvége" - Palvin Barbi pontot tett a házasságáról szóló pletykák végére

hirtv.hu

Ádám Martin személyében máris megvan az Európa-bajnokság egyik szupersztárja

ripost.hu

3 gyanús jel: akinél ezeket tapasztalod, abban jobb, ha nem bízol meg

hirtv.hu

Ha az EU így folytatja, tíz év múlva nem lesz EU – így reagáltak a németek a Magyarországot ért büntetés hírére

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek lesz a legboldogabb az idei nyár

lakaskultura.hu

Fókuszban az utolsó simítások: így lesz igazán barátságos az otthonunk

ripost.hu

Ez a retró kvíz még azon is kifog, aki benne élt!

ripost.hu

Tízből kilenc ember rosszul állítja be a klímát

ripost.hu

Nem hiszed el, mi a sokáig roppanós kovászos uborka titka

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Top5: KKevin buja videója vitte a pálmát

SHOWBIZ

Bűn és ártatlanság: Nem enged szabadulni ez a magyar sorozat

SHOWBIZ

Végre kiderült: ők lesznek a Megasztár zsűritagjai

SHOWBIZ

Másodikként sem érzi magát vesztesnek a Next Top Model Hungary versenyzője

SHOWBIZ

Aranykalászos gazda lehet Magyarország következő topmodellje

SHOWBIZ

Dráma: az utolsó megmérettetés előtt eshet ki a TV2 ígéretes topmodell-jelöltje – galéria