Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
SHOWBIZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.07.15.

Baukó Éva kimondta: Betegen engedtek be a Való Világba

Abban mindenki egyet ért, hogy az egykori valóságshow-sztár mindent és még annál is többet megtett, hogy ráragadjon a bortényhős jelző. Baukó Éva most lerántja a keresztvizet az RTL Klubról.

Sokan és egyre hangosabban mondják ki, hogy a reality-műsoroknak változtatniuk kéne a korábbi és megszokott gyakorlatukon és szigorú, pszichológiai alkalmassági vizsgálatoknak kellene alávetniük a jelentkezőket. Ismerjük és látjuk, mi történhet, ha egy lelkileg instabil, de „nézhető” karaktert hónapokra bezárnak. Baukó Éva most Lakatos Leventének árulta el, hogy annak idején ő maga jelezte pánikbetegségét a beköltözés előtt, de nem törődtek vele.

Baukó Éva
Baukó Éva szerint már be sem kellett volna engedni őt a villába (Fotó: YouTube)

Baukó Éva betegen költözött be

Nem sok jót kaptam tőlük én azt gondolom.

Köszönöm, hogy a Való Világgal ismert lettem, de ha nem olyan lelki és anyagi helyzetben lettem volna akkor talán be sem megyek.

 Nyilván nem tiszte az RTL-nek, minden kinevelt valóságshow sztárjával foglalkozni, de azt gondolom, hogy hagyni azt, hogy betegen beköltözzön valaki… – mondta a Levente Klubja című podcast felvételén Baukó Éva, aki elárulta, nyugtatókat varrtak a nadrágjába, hogy átvészelje a legnehezebb pillanatokat, rohamokat.

Baukó Éva
Baukó Éva nem titkolta az állapotát, de csak legyintettek rá (Fotó: YouTube)

„Azt ígérték, hogy kezelik majd...”

Azt gondoltam, hogy sokkal többre vihetem volna, de tényleg olyan állapotban voltam… Erről cikkek tömkelege jelent meg. Konkrétan már a BB Éva szintjére süllyedtem és ebből teljesen egyedül álltam fel. Eleve a legdurvább pánikbetegséggel költöztem be. Az ex pasim a nadrágzsebembe vart bele nyugtatókat, hiszen fél évvel a költözés előtt derült ki a betegségem, amit én el is mondtam a beköltözés előtt. Azt ígérték, hogy kezelik majd a villában. Nagyon sokszor voltam rosszul a műsor alattidézte fel Lakatos Leventénél Éva.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek