Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
SHOWBIZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.07.18.

„Ruhái darabonként egy átlagfizetésbe kerülhetnek” – Hajdú Péter kitálalt a 21 éves magyar milliomosról

A Frizbi TV műsorvezetője megpróbálta „elkapni” a fiatal és elméletben igencsak vagyonos, 21 éves hírességet. Keresztkérdések sorával bombázta, de egy ponton túl kénytelen volt engedni a szorításon, mert érezte, hogy Kőgazdag Csabi nem fogja felfedni a titkát.

Mióta képernyőre került a Kőgazdag fiatalok című realty a fél ország háborog a látszólag indokolatlanul jómódban „tengődő” kölykök életvitelén, míg a másik fele azt találgatja, hogy miből is olyan szemtelenül vagyonos például Kőgazdag Csabika. Nos, erre a kérdésre kereste a választ Hajdú Péter is a Frizbi legújabb epizódjának felvételén, de…

Herceg Kőgazdag Csabi
Kőgazdag Csabi, azaz Herceg Csaba most is milliós ruhákban érkezett (Fotó: YouTube)

A rengeteg pénz, nem csak duma...”

Déjá vu érzésem volt a beszélgetés alatt, hiszen nem is túl régen volt vendégem PSG Ogli, aki szintén nem akarta elárulni, miből tudja fenntartani azt az életvitelt, amit igen látványosan folytat és ami tulajdonképpen híressé tette. Igaz, Csabit végig lehetett érteni, míg Ogli esetében néha kihívást jelentett felfogni, hogy miről is beszél”- kezdte Ripostnak nevetve Hajdú Péter, majd komolyra fordította a szót. „Mindenkinek máshol van a gazdagság mércéje, de a Ferrari, amivel Kőgazdag Csabi érkezett, az valóban azt sugallja, hogy elég jól el van eresztve a srác.

Persze a forgalmiját nem láttam, de mivel a saját bevallása szerint nincs cége és vállalkozása, lízingről szó sem lehet. 

Az is igaz, hogy a ruhái darabonként is egy átlagfizetésbe kerülhetnek, vagyis első blikkre simán rá lehet mondani, hogy a rengeteg pénz nem csak duma” - tette hozzá a műsorvezető, aki egy ponton túl ráérzett, hogy felesleges köröket ró, mert a 21 éves milliomos, (milliárdos?) nem fogja elárulni, miből telik neki a fényűzésre.

Hajdú Péter
Hajdú Péter egy sokakat foglalkoztató kérdésre még mindig nem kapott választ (Fotó: YouTube)

Kőgazdag Csabi vagyonának eredete továbbra is rejtély

Csabi nagyon nem akarja, hogy bárki tudja, mivel keresi a kenyerét, vagy inkább a kenyérre való lazacát és kaviárját. Én persze próbáltam kiszedni belőle legalább valami kevés infót, de ő ellenállt. Annyit mondott, hogy vannak barátai és itt éreztem, hogy engednem kell a szorításból- fogalmazott Hajdú Péter, aki végül elárulta, mit is gondol a pénteki Frizbi főszereplőjéről. „Az biztos, hogy Csabinak hatalmas az önbizalma, hiszen az ország legnagyobb sztárjának és legsikeresebb fiataljának tartja magát. Ugyanakkor szerintem egyelőre nem nevezhetjük őt példaképnek, hiszen egy példaképről tudjuk, hogy miben sikeres és látjuk az utat, amit bejárt. Ilyen például Szoboszlai Dominik, de említhetem Friderikusz Sándort, vagy akár Szabó Győzőt is. Számomra a siker is egész máshogy mérendő, mint Csabi szerint. Neki a siker egyenlő a pénzzel, nekem pedig a tanulással és a kemény munkával.

A magam részéről jóval többre becsülöm a kemény munkával elért sikert, mint azt, ha valaki azt sem árulhatja el, mivel szerezte az első millióját

– summázta véleményét a Frizbi TV YouTube csatorna műsorvezetője.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek