Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.12.

PSG Ogli nem tudja, mi történt vele a Balaton Soundon, kétségbeesetten kért segítséget

A Kőgazdag Fiatalok sztárja kifejezetten nem szereti a Balaton Soundot, így idén sem tervezett részt venni a fesztiválon, ám végül szombat este mégis ott kötött ki, aminek nem lett jó vége. PSG Ogli komolyan megsérült a bulizás közepette és követőitől kellett segítséget kérnie az Instagram-oldalán.

Papp Olivért, azaz PSG Oglit sokan a TV2 Kőgazdag Fiatalok című reality sorozatából ismerik, ahol egy igencsak megosztó személyiségnek tűnt. Ogli nem csak pénzt költeni, de bulizni is nagyon szeret, így igen meglepő, hogy a Balaton Sound fesztivált ki nem állhatja. Ennek ellenére idén mégis ellátogatott egy napra, de úgy látszik már meg is bánta, hiszen a féktelen szórakozás közben komolyan megsérült. Erről az Instagramon mesélt a rajongóinak.

PSG Ogli
Nem tudott lábra állni a Balaton Sound után PSG Ogli Fotó: TV2

A TV2 sztárja annak ellenére, hogy nem tervezett elmenni a fesztiválra, végül mégis ott kötött ki egy barátjával, aminek nem lett túl jó vége.

„Egész héten azt beszéltem mindenkinek, hogy én nem fogok lemenni erre a sz*r fesztiválra. Ehhez tudtam is magam tartani, egészen szombatig. Aznap átjött egy nagyon okos barátom, akit nem szeretnék megnevezni és berúgtunk, mint az atom, megittunk körülbelül egy liter vodkát ketten a tűző napon és utána megindultunk a Soundra. Persze előtte kerestünk egy embert, aki levezet nekünk. Bekerültünk ott a szállásra, ott is megittunk szépen fél-fél litert fejenként, majd miután bementünk, megittunk még 40-50 shotot. Én se tudom, hogy ezt hogy bírom” – mesélte Ogli.

Utána úgy berúgtam, hogy nem emlékszem semmire, szó szerint. Arra keltem fel reggel, hogy nem tudok lábra állni. Szombaton volt ugye a buli, szerdán tudtam erőt venni magamon annyira, hogy el tudjak menni egy vizsgálatra és kiderült, hogy meg van repedve egy csont a térdemben

 – tette hozzá dühösen.

Követői segítségét kéri PSG Ogli

Olivér reménykedik benne, hogy a rajongói talán látták és tudnak neki segíteni abban, hogy mi is történt, sőt azt is megígérte, hogy visszavesz a bulizásból:

Nem tudom mit csináltam, segítsetek nekem, aki látott engem a Soundon, hogy mégis mit csináltam. Elestem vagy leugrottam magasról? Hogy lehet ilyet csinálni, hogy lemegy az ember a Balaton Soundra, berúg és megreped a térde? Nagyon ideges vagyok magamra, úgyhogy a bulizást innentől kezdve befejeztem. Mostantól csak a normális programokon láthattok, például meccsnézés, kajálás, strandolás vagy nyaralás, de vodka közelében egy ideig nem fogtok látni, legalábbis nagyon remélem.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek