Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
FÜLES

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.07.15.

„Ez már több, mint gusztustalan” - külföldön ragadt Hajdú Péter

A műsorvezető Nizzából szeretett volna hazajönni Budapestre vasárnap délután, azonban a gép nem szállt fel... Hajdú Péter és a többi utas tehetetlenül várt, míg nem közölték velük, hogy a gép csak hétfőn száll fel. Jobb esetben.

Hajdú Péter és felesége Franciaországban ragadt! A műsorvezető vasárnap este jelentkezett be az Instagram-oldalán, ahol elmondta: törölték a járatukat, mondván, hogy meghibásodott a repülőgép, ám ezt az információt csak késő este osztották meg velük. Ahogy azt is, hogy mindenki keressen saját magának szállást a következő gép indulásáig, ami eláruljuk, hogy azóta sem indult el...

Hajdú Péter
Hajdú Péter és felesége Nizzában ragadt (Fotó: Markovics Gábor)

Hajdú Péter: Ez most már több, mint gusztustalan

Nem ez az első eset a nyáron, hogy óriási késéssel száll fel egy gép, már ha egyáltalán felszáll. Szinte minden napra jut egy ilyen, hogy magyar utasok ragadnak külföldön, miközben a légitársaság nem igazán informálja őket. Ezúttal Hajdú Péterrel is megtörtént az utazók rémálma, ugyanis feleségével kénytelenek voltak még egy napot Nizzában tölteni, miután a vasárnap 17 órakor induló járat mégsem indult el. A házaspár eleinte nyugodtan kezelte a szituációt, azonban a helyzet egyre szerencsétlenebbül alakult, és még egy ittas utas is boldogította őket.

„Nincs szerencsénk a repüléssel, mert 17 órakor kellett volna elindulnia a Nizza-Budapest járatnak, ehelyett most úgy tűnik, hogy 19:30-kor fogunk felszállni a géppel. A legfrissebb információk szerint meghibásodott a gép, emiatt kell várnunk itt a nizzai repülőtéren. Egyébként az utasok jól bírják, leszámítva azt az egy srácot, aki nem bírt magával és elkezdett inni. A szájszagából ítélve sört” - kezdte beszámolóját még vasárnap délután Hajdú, aki feltehetően ekkor még nem tudta, hogy egy sorozatot fog elindítani ebből. Minek után a fél nyolcas gép sem hagyta el Nizzát.

Jelentem nem sikerült 19:30-kor felszállni, sőt a helyzet rosszabb. Az információs hölgy, aki eddig itt volt velünk, azt mondta, hogy neki mennie kell, de majd jön a kollégája, aki felvilágosít minket, mikor tudunk elindulni Budapestre. Az utasok egyébként egyre türelmetlenebbek, a büdös szájú, sörgőzös srác pedig nem jött azóta vissza hozzám

 - jegyezte meg a műsorvezető, aki ekkor még reménykedett abban, hogy még aznap hazajuthatnak, de mindhiába. A következő órákra ugyanis információk nélkül maradtak, de öröm az ürömben, hogy a sörgőzben várakozó úriember eltűnt. 

„Na, ez most már több, mint gusztustalan. Azóta nem történt semmi, senki nincs az információs pultban. Egyszerűen tehetetlenek vagyunk, és mindez az Európa-bajnokság döntőjének a napján. Döbbenet, amit most már a légitársaság velünk csinál. Egyre ingerültebbek az emberek, nem tudjuk, hogy mi lesz, azt sem tudjuk, hol fogunk éjszakázni, és csak zárójelben jegyzem meg, hogy a srác, akinek annyira büdös volt a szája, hogy az indiánok nyilat mérgeznek vele, egyszerűen eltűnt” - mondta videójában Hajdú, ám még ez sem volt a történet csúcspontja. Most következik ugyanis a legdühítőbb dolog.

A WizzAir Budapestre 9:40-kor indul, holnap reggel. Egész egyszerűen döbbenetes, amit az emberekkel csinálnak, mindenki üvöltözik. Azt mondták, hogy mindenki keressen magának szállást ott, ahol tud, ők kifizetik. Döbbenet, egészen elképesztő, komolyan mondom! Rengeteg embernek holnap már dolgoznia kellene 

- fogalmazott a műsorvezető, mi pedig elspojlerezzük, hogy a WizzAir gépe 9:40-kor sem indult el a reptéri információk szerint. Ezt azonban Hajdúék sem várták meg, és végül az AirFrance járatával elindultak hétfő délelőtt Budapestre. 

Hajdú Péter
Hajdú Péterék hazajutottak Franciaországból (Fotó: Instagram)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek