Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.24.

Hihetetlen! Kőgazdag Csabi egyszerre bukta el az összes pénzét

A Kőgazdag Fiatalok című reality sztárja egy rossz tipp miatt minden addig összegyűjtött pénzét elbukta. Kőgazdag Csabi ugyan az utolsó pillanatban próbálta menteni a menthetőt, de sajnos nem jött össze, így lenullázódott az egyenlege.

Herceg Csabi, vagy ahogy sokan ismerik, Kőgazdag Csabi a Szerencsekerékben próbálta ki magát kedd este, és bár egy ideig jól ment neki a játék, hiszen már több mint 2 millió forintot összegyűjtött, egy rossz megfejtés miatt végül mindent elveszített.

Kőgazdag Csabi
Kőgazdag Csabi milliókat bukott el egy rossz tipp miatt (Fotó: Máté Krisztián)

Ironikus módon Csabi a „Mekkora császár vagy!” című feladványba bukott bele, bár nyilvánvalóan ez mit sem változtat azon, hogy ő továbbra is így vélekedik magáról. A TV2 sztárjának három híres vagy inkább hírhedt császárnak a nevét kellett kitalálni a már meglévő betűk segítségével, de végül nem jól tippelt. Próbálta ugyan menteni, amit még lehet és először gondolkodási időt kért, majd a párját szerette volna behívni, hogy segítsen, de Kasza Tibi tájékoztatta, hogy mivel belekezdett már a megfejtésbe, így ez a játéknak ezen a pontján nem lehetséges.

„Napólen, Ferenc József és ha tudnék két magánhangzót, akkor mondanék, de legyen Nerü, nem tudok mást mondani” – sorolta a megoldásait Herceg Csabi, akinek Néró nevére nem sikerült rájönnie.

Nem jó a megfejtés. Ez nagy baj. Vehettél volna magánhangzót, de már belekezdtél a megfejtésbe

 – magyarázta a játékosnak a műsorvezető. Amire Csabi felháborodottan közölte, hogy ő erről nem is tudott, de a szabályokat természetesen minden játékossal ismertették.

Kőgazdag Csabinak nem csak a megfejtés, a szabályok is gondot okoztak

A megosztó sztár hiába érezte úgy, hogy igazságtalan helyzetbe került, Kasza Tibi rávilágított, hogy sajnos erről csak ő maga tehet:

Az a baj, hogy te belekezdtél a megfejtésbe, úgy, hogy nem volt megfejtés. De passzolni is passzolhattál volna ebben a helyzetben, hiszen az egyik szó nem volt meg. Úgyhogy sajnos most nulláztad az összegyűjtött pénzedet

 – magyarázta el a fiúnak újra Kasza Tibi.

Végül az egyik civil játékos, Csilla fejtette meg a feladványt, bár Csabin látszott, hogy Néró neve még így sem mond sokat neki. Talán időnként mégiscsak hátrány, ha valakinek csak 8 általánosa van, akármennyire büszke is rá.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek