Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
HŰHA

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.07.23.

Betámadták Kőgazdag Csabit: Öregem, te összevissza hazudozol - Videó

A vagyonával ismertséget szerzett 21 éves fiatal ugyan kemény kérdéseket kapott a Frizbi legutóbbi felvételén, Hajdú Péter a legfontosabbra mégsem kapott választ. A Frizbi nézői el is mondták a véleményüket Herceg Csabiról.

A Kőgazdag fiatalok című sikerműsor tagadhatatlanul legellentmondásosabb karaktere volt Herceg Csabi, aki látványosan szórja a pénzt, pont úgy, mintha nem lenne holnap. Hogy miből a heródesi vagyon? Nos, azt senki sem tudja. Igaz, a Frizbi legutóbbi adásában annyival közelebb kerültünk a megoldáshoz, hogy nem az égből hullik a srác ölébe, de nem is egy jól prosperáló cég bevételeiből erednek, hiszen Kőgazdag Csabinak cége, vállalkozása nincs, csak „társai” és „emberei”, akik… Igen, a mondat félbeszakítás nem véletlen, mert a fiatal híresség azt sem árulta el, hogy kik ők és mit csinálnak.

Herceg Csabi
Hajdú Péter megadta a lehetőséget, hogy Herceg Csabi elmondja, miből él (Fotó: YouTube)

Hajdú szemébe se tud nézni...”

De térjünk vissza a nézőkhöz, hiszen a kommentszekció most is, mint mindig ítéletet hozott Hajdú Péter vendége felett. Mondhatnánk, hogy akadtak pozitív hozzászólások, de tulajdonképpen egyetlen egy sem akadt. A több mint 300 hozzászóló egyöntetűen úgy látta, hogy Herceg Csabika éppen arról tett tanúbizonyságot a Frizbi stúdiójában, hogy nem ért sem az üzleti élethez, sem pedig bármi máshoz. A nézők meghozták az ítéletüket: A kőgazdag fiatal nem más, mint egy Wish-ről rendelt Berki Krisztián.

Érdekes, hogy a „gazdag” fiatal ember sincs semmi illegálisban benne, de azt nem mondja meg, miből ilyen gazdag 0 iskolai végzettséggel

- írta az egyik néző, míg más inkább arra figyelt fel, hogy Herceg Csabi mindvégig feszengve, zavartan beszélt. 

„Wish-es Berki! Az is tette a fejét, aztán mikor kicsekkolt kiderült, hogy egy csóró lúzer volt. Ez se több egy forintnál! Ez egy kitalált karakter a Berki pótlására. Szemébe se tud nézni a Hajdúnak ha megnézitek!” - foglalta össze sokak véleményét egy másik kommentelő.

Herceg Csabi
A nézők ítéletet mondtak Herceg Csabi felett (Fotó: Herceg Csabi)

Köze sincs az üzleti élethez”

Megint más, komplexebben fejtette ki nem éppen pozitív véleményét Herceg Csabikáról. 

„Akinek van egy kis esze, látja, hogy megjátssza magát a gyerek, és köze nincs ahhoz, amit próbál előadni. Pénz van, de valójában, az apjáé, vagy legalábbis, az apja nélkül senki lenne, aki ismeri őket, ezt pontosan tudja is. De elég, ha figyeled mit mond magáról és az életéről, köze nincs a gyereknek az üzleti élethez, maximum elhiszi, hogy részt vesz benne, de háttér nélkül, egy kiló kenyérnek nem lenne ura. És az a hatalmas önbizalom is kamu, érezni rajta, hogy az álarc mögött, egy önbizalom hiányos gyerek, aki frusztrálja magát ettől, emiatt akar szerepelni, villantani, elhitetni még magával is, hogy ő az az ember, amilyen csak szeretne lenni” - fogalmazott Hajdú Péter nézője,

Végül pedig a videó alatt megjelent a mondat, amivel a legtöbben egyet is értenek: 

Öregem, te összevissza hazudozol!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek