Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
HŰHA

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.07.20.

Kőgazdag Csabi állítja, legálisan szerezte vagyonát: "Nem akarok attól tartani, hogy rám töri az ajtót a kommandó"

A Kőgazdag fiatalok című TV-es sikerműsor óta sok szóbeszéd kapott már szárnyra Herceg Csabi vagyonosodását illetően. Naná, hiszen a 21 éves fiatal, nem csak hogy pimaszul kérkedik a temérdek pénzével, de azt is állítja, hogy minden forintot magának köszönhet. Hajdú Péter is megpróbálta kiszedni belőle a titkot…

Herceg Csabi pont úgy él, amilyen életre a neve predesztinálja, vagyis hercegi pompában, miközben látszólag semmit sem csinál. A fiatal híresség vagyona éppen ezért sokak szemét szúrja, ő pedig bőven ad is alapot a találgatásokra azzal, hogy még véletlenül sem ad választ a kérdésre, hogy miből telik „arany” Ferrarira, több százezres pólóra, cipőre és milliós kiegészítőkre. Pedig Hajdú Péter, mindent megtett, hogy kiszedje a választ a kőgazdag fiatalból. A TV2 sztárja, bár fogalma sem volt róla, mégis pont úgy reagált, ahogyan a népmesében az egyszeri parasztlány, aki vitt is a királynak ajándékot és nem is. Annyit azonban kihangsúlyozott, kínosan ügyel rá, hogy semmi illegálisat ne tegyen a százmilliókért, ami 21 évesen átfolyik a kezén.

Herceg Csabi
Herceg Csabi vagyona körül sok a kérdőjel (Fotó: YouTube)

Herceg Csabi ölébe az égből hullik a pénz?

A Frizbi TV műsorvezetője őszinte rácsodálkozással fogadta Herceg Csabi válaszát arra a kérdésre, hogy van-e cége, vagy bármilyen vállalkozása, amin keresztül a regiment pénz beáramlik a bankszámlájára. 

Nincs semmi ilyesmi. Nem kellenek ezek a dolgok nekem. Ezek mind munkával járnak. Én pedig nemszeretem ezeket a dolgokat, egyáltalán

- kezdte a pénteken megjelenő beszélgetésben Herceg Csabi. Hajdú Péter ekkor megkérdezte, hogy ez esetben az égből pottyan -e az ölébe a pénz. „Bár úgy lenne, de nem… Vannak erre módszerek a mai világban. Szóval, az embernek van egy társa, vagy bármi ilyesmi, de »azér« mondom, hogy inkább ezt megtartanám magamnak” - zárta rövidre vagyonosodása firtatását a fiatal híresség.

Herceg Csabi
Herceg Csabi az intelligenciájának köszönheti a vagyonát... Igen, ezt mondta! (Fotó: YouTube)

„Nyugodtan akarok aludni!”

Herceg Csabi ezen a ponton tisztázta, hogy a bevételei legális forrásból származnak, de még ekkor sem árult el részleteket. „Én mindent csinálok, amiből pénz lehet csinálni és szabályos. Nekem sosem elég a pénz és ezt viccen kívül mondom. Ha egy nap, keresek tízmillió forintot, akkor nagyon örülök neki, de van a napból még egy óra. 

Miért ne kereshetnék még egy milliót?

- tette fel a kérdést a Kőgazdag Fiatalok szereplője, majd elárulta, miért nem bonyolódik soha illegális üzletekbe.

Számomra nagyon fontos, hogy minden, amit csinálok az teljesen legális legyen. Én nyugodtan akarok aludni és nem attól tartani, hogy mikor töri rám az ajtót a kommandó- szögezte le Herceg Csabi.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek