Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.19.

„Ha annyira gazdag, miért mindig ugyanaz a cucc van rajta?!” - hazugsággal vádolják a 21 éves magyar milliomost

Mi az igazság? Miből telik luxuséletre Kőgazdag Csabinak? Itt az igazság.

Magyarország legnagyobb sztárjának tartja magát Kőgazdag Csabi. Pénz ide vagy oda, a vastag pénztárca senkit nem jogosít fel arra, hogy nagyjából a fél országot lenézze. Legalábbis sokan így látják Herceg Csabit. 21 éves kora ellenére Ferrarival jár, és százmilliókkal dobálózik. Kishazánkban pedig általában a vagyonukkal hencegőket finoman fogalmazva, nem szeretik. 

Kőgazdag Csabi
Hajdú Péter interjújából megtudhatjuk, hogy Kőgazdag Csabi miből él. (Fotó: Polyák Attila)

Kőgazdag Csabi csak a sztárkodáshoz ért?

Rengeteg példát lehet hozni a magyar sztárvilágból, akiket a magamutogatás ezen módja miatt betámadnak. Hogy Csabi is ezért irritálja az embereket oly nagyon, vagy a magabiztossága, nem lehet megítélni. Egy biztos, irigyei is szép számmal akadnak. Sokan tudni vélik, hogy a jómód csupán családjának köszönhető, mégis saját maga próbálja learatni a babérokat.

Amióta pedig kikerült a világhálóra Hajdú Péter YouTube-csatornáján látható Frizbi című műsorának előzetese, még nagyobb ellenszenvet váltott ki az emberekből. A Redditen nagyon jó témát adott a netezőknek, ahol keményen betámadják. Legtöbbjükben felmerül a kérdés, kamu vagy valóság az a luxusélet, amit közvetít a külvilágnak. Egy állítólagos videóról is többen említést tesznek, amit egy ingatlaniroda készített házuk eladásának céljából. Azáltal tették össze a kirakós részleteit, hogy a fiatalember csupán egy 20 m2-es szobában lakik a barátnőjével, a többi helyiségen a családtagjaival osztozik. Persze ezzel még semmi baj sem lenne, inkább azt sérelmezik, hogy a valóság messze áll a valóságtól.

Mégis mi lehet a titka Csabinak? Miért kap lehetőséget egy kereskedelmi tévé reality-jében, miért hívják egy nézett műsorba szerepelni, mi több, miért készítenek vele „komoly” interjút? Talán mert jól marketingeli magát, vagy mert provokáló a személyisége és a külvilág felé mutatott gazdagsága. Van, aki szerint pont az a baj, hogy folyamatosan foglalkoznak vele, ezzel pedig „életben tartják” az imidzsét.

Az a baj ezekkel a kőgazdag formákkal, hogy posztoltok róluk állandóan. A hergelésből élnek, direkt csinálják. Ha nem írogatnátok róluk mindig, akkor nem figyelnének rájuk” – fogalmazta meg véleményét valaki. Mások szerint a szereplése semmi másról nem szól, csak a sztárkodásról.

Aki valóban gazdag, az nem ér rá a TV-ben majomkodni, mert jobban keres máshol, egyszerűen nem tudják megfizetni az idejét

– írtja az egyik kommentelő.

Ha annyira kőgazdag, miért mindig ugyanaz a cucc van rajta?! Lehet, olyan, mint Steve Jobs: A szekrénye tele van ugyanezen felsőkkel és minden egyes nap újat vesz fel” – gúnyolódott rajta egy kommentelő.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek