Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
LELKIZŐ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.07.20.

Döbbenetes, amit a párkapcsolatáról mondott Herceg Csabi

A TV2 fiatal és roppant gazdag felfedezettje az élet szinte minden területén igyekszik extravaganciát mutatni. De a párkapcsolatában már-már mókásan maradi. Herceg Csabi furcsa dologban látja a hosszú kapcsolat titkát.

Ha valakiről, akkor Herceg, vagyis Kőgazdag Csabiról biztosan nem gondolná senki, hogy a szerelmi élete leginkább egy lányregénybe illő történet. Pedig a 21 éves aranyifjú, eddig mindössze egyetlen lánynak adta oda a szívét és persze egyebét is, ő pedig Leticia, akivel három éve alkotnak egy párt. A fiatalok egyébként olyan, már-már drákói szabályrendszer szerint szeretik egymást, amit még a legeldugottabb zárdában élő szerzetesek is megsüvegelnének, ha eljutna hozzájuk a párocska híre. Hajdú Péter meg sem próbálta leplezni meglepettségét, amikor Herceg Csabi a Frizbi legfrissebb epizódjának felvételén beavatta őt magánélete titkaiba.

Herceg Csabi
Ahogy Herceg Csabi szeret, azt tanítani kéne (Fotó: Youtube)

Herceg Csabi tudja, mit akar párja

Nem tudnék példát mondani, de elég romantikus vagyok. Sűrűn viszek neki virágot. Eleinte nem vettem ilyesmiket, mivel ő mutatta meg nekem, hogy milyen egy kapcsolat, milyen szeretni valakit. Elmondta, hogy mennyire jólesik neki, ha virágot kap. Jobban örül neki, mintha veszek egy ötszázezres cipőt, vagy bármit. 

Nekem az a fontos, hogy ő mosolyogjon

- kezdte a stúdióban Herceg Csabi, aki ezzel tulajdonképpen csak megvillantotta érzelmes énjét, de ami ezután következett, na az már túlmutat az átlagon.

„Lehet, hogy ez a hosszú kapcsolat titka”

Az, hogy én megnézzem, milyen lány írt nekem, gyakorlatilag lehetetlen. Nem ér senki és semmi annyit, hogy én elveszítsem a szerelmemet, a páromat. De Leticia sem nézi meg férfiak profilját. Hát, hogyan nézné? Ha megnézni, mondjuk egy pasi képeit, akkor az azt jelentené, hogy érdeklődik. Lehet, hogy mi túl maradiak vagyunk, de az anyám és az apám huszonöt éve vannak együtt, apósom és anyósom huszonhárom éve. Nálunk ez hagyomány. Ha egy nő, bikiniben van egy filmben, én elfordulok, vagy elpörgetem. Talán ezt mások gyerekesnek tartják, de lehet, hogy ez lehet a hosszú kapcsolat titka. Ha egy férfi van félmeztelenül, ő sem nézi” - magyarázta a Kőgazdag fiatal. Nos, lehet mosolyogni Csabi szavain, de mi van, ha igaza van?

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek