Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
SHOWBIZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.24.

Igazi sztárparádé a Deadpool és Rozsomák premierjén - galéria

Több hazai sztár is megjelent a legújabb Marvel film bemutatóján. Deadpool és Rozsomák premierjén pedig lelkesen fotózkodtak a szereplőkkel is.

Most mutatták be a Marvel legújabb szuperhősös filmjét, a Deadpool és Rozsomákot, ahol Deadpoolt már a harmadik kalandjára kísérhették el a nézők. Az utolsó rész óta már több, mint hat év telt el, azóta pedig rengeteg dolog történt a Marvel multiverzumában, amivel bizony Wade Wilson, azaz Deadpool is kénytelen szembesülni. A szereplőgárdához pedig Ryan Reynolds mellé ezúttal egy másik filmes nagyágyú is csatlakozik. Hugh Jackman is visszatér, újra a sokak által kedvelt Rozsomák bőrébe bújik. Azonban nem ő az egyetlen visszatérő szereplő, a készítők több meglepetést is elrejtettek a filmben. A közönségkedvenc Channing Tatum is feltűnik a filmben, valamint régi, sokak által kedvelt karakterek is újra feltűnnek a vásznon

Deadpool Győrfi Pál
Deadpool Győrfy Pált is megviccelte (Fotó: Szabolcs László)

Deadpool-t a hazai sztárok is imádják

A Marvel képregényeken alapuló filmek hatalmas népszerűségnek örvendenek, és rengeteg rajongóval büszkélkedhetnek idehaza is. Nem kivételek ez alól a hazai sztárok sem. Több celeb is tiszteletét tette a bemutatón, sőt, láthatóan lelkesen fotózkodtak a Deadpoolokkal, és Rozsomákkal is. Volt, aki utóbbi karmait is kipróbálta egy kép erejéig.  Többek között Csuti, Gelencsér Timi és Rácz Gergő, de még Győrfy Pál is megjelent fiával. Gelencsér Timi azt is elárulta, hogy az ő szuper képessége az intuíciója, rendkívül jók a megérzései, aminek tökéletes példája, hogy mindig ráérez, hol talál magának parkolóhelyet. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek