Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
SHOWBIZ

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.07.19.

Most közölték a lesújtó hírt: az éjjel elhunyt a szeretett színész

94 éves korában elhunyt Bob Newhart, az Agymenők sztárja.

A Mi a manó? és az Agymenők sztárja, Bob Newhart 94 éves korában elhunyt - közölte péntek reggel a sajtósa. Egy évvel imádott felesége, Virginia "Ginnie" Newhart elvesztése után hunyt el a színész Los Angeles-i otthonában. Halálának okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

gyertya, gyász
Fotó: Pexel (illusztráció)

Newhart óriási hírnevet szerzett magának Hollywoodban az 1970-es években, amikor elvállalta Robert Hartly chicagói pszichológus szerepét a The Bob Newhart Show-ban. A népszerű sitcom sorozat, az Agymenők visszatérő vendége volt. Gyümölcsöző karrierje ellenére 2013-ig nem kapott Emmy-díjat, amikor is Arthur Jeffries/Proton professzor szerepéért nyerte el.

A 60-as évek elején került előtérbe, amikor a The Button-Down Mind of Bob Newhart című monológos albuma bestseller lett. A Billboard Pop Album lista első helyezettje lett, és a történelem 20. legkelendőbb vígjátékalbuma. Kiadott egy folytatás albumot is, a The Button-Down Mind Strikes Back!-et.

Tavaly egyik utolsó interjújában az ikon azt mondta, hogy a Mi a manó? volt a kedvenc szerepe. "Kétségtelen, hogy Papa Elf szerepe messze felülmúlja az általam valaha játszott szerepeket" - mondta a CNN-nek. – Az ügynököm küldte nekem a forgatókönyvet, és beleszerettem.

Miután bejelentették a halálhírét, a rajongók a közösségi médiában tisztelegtek előtte. Az egyik felhasználó azt mondta az X-en: "Viszlát, Bob Newhart. A NEWHART sorozat fináléja könnyen a valaha volt egyik legnagyszerűbb tévés pillanat, az a fajta kalaptrükk, amelyet ma szinte lehetetlen lenne megvalósítani."

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek