Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.22.

Ha még egy millimétert is töltet, felrobbanhat: négyszeresére plasztikáztatta a száját Gáspár Evelin - fotó

Győzike lánya a jelek szerint nagyon rákapott a plasztikáztatásra, a fiatal nő szívesen alakíttat a testén ezt, azt. A legfeltűnőbb változás Gáspár Evelin ajkain látszik, melyek mára már komoly méreteket öltenek.

Gáspár Evelin külseje hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt években. Győzike lánya 15 év alatt több mint 40 kilótól szabadult meg, a fogyás pedig nagyon jót tett az önbizalmának. Evelin egyre többet járt közösségbe, a bulikon pedig ma már olyan kihívó ruhákban jelenik meg, mint egy szupermodell. A teljes külső átalakulással azonban még így sem maradéktalanul elégedett.

Gáspár Evelin 20231125_Gaspar csalad_MG_0001
Gáspár Evelin szája mostanra legalább a négyszeresére nőtt az eredeti ajkaihoz képest Fotó: Mediaworks archív

Gáspár Evelin nem tagadja a külső beavatkozásait

Evelin sosem csinált titkot abból, hogy - a kitartó edzésmunka és a szigorú diéta mellett - külső segítséget vett igénybe a jelenlegi formájához. A fiatal nő még most is bőrfeszesítő kezeléseket kap – amire a nagy fogyás okán megereszkedett bőr miatt volt szüksége – emellett pedig kozmetikai beavatkozásokat is végeznek rajta. A száján talán egy kicsit többet is, mint kellene… Gáspár Evelint a legújabb Instagram-fotóját látva akaratlanul is az jut az olvasó eszébe, hogy a kevesebb talán több lenne. Evelin szája mostanra legalább a négyszeresére nőtt az eredeti ajkaihoz képest, az új száj lassan kezd önálló életre kelni az arcán.

A kommentelőknek viszont nem feltétlenül tetszik a Gáspár Evelin plasztikai műtétjeiből kirajzolódó irány... Követői közül többen is úgy gondolják, hogy Gáspár Evelin végzettsége és tehetsége miatt sokkal több annál, hogy az Instagramon pózolgasson, és ennek a véleményüknek hangot is adnak:

Te sokkal több vagy, mint ez az állandó pózolás. Nyelveket beszélsz, van egyéniséged. Szerintem, ezt kellene kamatoztatni

— fogalmazta meg Evelin egyik követője.

Nincsen “kompelexusa” ugye?! A szája meg is elég szépen töltve van — hívta fel a figyelmet egy kommentelő.

Pedig Evelinnek mindig dús szája volt, feltöltés nélkül is

írta egy másik hozzászóló, más szerint pedig, ha csak egy milliméter tovább tölteti száját, akkor az kirobban. A kritikáira egyelőre nem válaszolt Evelin. A fiatal nő egyébként is ritkán konfrontálódik, igyekszik meg sem hallani a beszólásokat. Szerinte az ő élete semmivel sem lesz jobb vagy rosszabb annál, ha idegen emberek véleményt formálnak róla. És tulajdonképpen igaza is van... A saját testével azt csinál, amit csak akar. 
 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek