Itt az igazság a nagymamád húsleveséről! Ezért fiatalít meg
Igazi gyógyító hatású a nagyi levese. Fiatalít is!
Igazi gyógyító hatású a nagyi levese. Fiatalít is!
Pár gyógynövény pluszba és búcsút inthetünk a megfázásnak.
Aranyló sárga, finom és tápláló, ahogy a régi időkben.
Tudományosan bizonyították a húsleves jótékony hatásait.
Kati mama beengedett minket a konyhájába.
Talán nincs olyan fiúgyerek, aki számára ne az édesanyja főztje lenne a világon a legfinomabb. A Heves megyében élő Árvai Norbert pontosan így van ezzel: felnőttfejjel is rajong anyukája kosztjáért, és véleményét nem tartja magában.
Ismerd meg nagyanyáink titkos hozzávalóját, a lestyánt.
A koronavírus-oltás után sokaknál jelentkeznek mellékhatások, melyek egy része a kutatók szerint jó jel: hiszen azt mutatja, hogy dolgozik az immunrendszer. Ezeket a kellemetlen hatásokat azonban csökkenti a húsleves!
Minden kezdet nehéz, de a siket modell biztosan ebbe is belejön hamarosan. Ezzel lepte meg férjét...
Zseniális ez a praktika! Ráadásul teljesen természetes megoldásról van szó, melynek egyszerűsége előtt még a legszuperebb háziasszonyok is fejet hajtottak.
Ha ünnepi ebédet tervezel, vagy meghűltél, másnapos vagy, esik az eső, elment a kedved az élettől, egyetlen tanácsunk van: főzd meg a nagyi húslevesét! Tested-lelked rendbe teszi. Most eláruljuk, mitől lesz olyan aranysárga, éterien tiszta és illatos.
Rengeteg dologra használhatod a szódabikarbónát! Konyhában, fürdőszobában, háztartásban, hajra, bőrre. Tudjuk, hogy szinte csodákra képes. Na de a levesbe is? Lássuk, hogyan.
A jó húsleveshez leginkább türelem kell. No és a persze rendes alapanyag a fazékba, és itt jön a bonyodalom. Boros Vali háziasszony most beavatja olvasóinkat a részletekbe.
Mostantól tartósan 4 fok alatt lesz a hőmérséklet éjszaka, végre bátran nekiállhatunk a kocsonyafőzésnek! A jó kocsonyához nemcsak hideg, de hosszú idő is kell, no és persze megfelelő alapanyag. De hogy pontosan mi, arról évtizedek óta folyik a vita!