RETRO RÁDIÓ

Így lehet fehér bolti csirkéből gyönyörűen aranyló húslevest főzni

Így lehet fehér bolti csirkéből gyönyörűen aranyló húslevest főzni
Létrehozva2019. 10. 16. 19:05

Zseniális ez a praktika! Ráadásul teljesen természetes megoldásról van szó, melynek egyszerűsége előtt még a legszuperebb háziasszonyok is fejet hajtottak.

A fantasztikus ötlet a háziasszonyokat tömörítő Facebook csoportban (Vali hagyományos konyhája és kertje) bukkant fel – Horváth Anikó nevű felhasználó tette közzé, mégpedig hitelesítő fotókkal együtt.

„Itt van a megoldás, hogyan lehet egy bolti fehér csirkéből szép aranysárga húslevest varázsolni. Előtte.... és utána . Még annyit: ha valaki azt írja, nem a kinézet a fontos, hanem az íze, igaza van. De sokkal gusztább szép sárgán!„

Így néz ki a leves, amikor a bolti csirke fazékba kerül:

És így néz ki azután, hogy Anikó bevetette a trükköt:

Fotó: Horváth Anikó (Vali konyhája és kertje)

A háziasszony az egyszerű titkot is elárulta:

”Reszeljünk le egy sárgarépát fokhagyma reszelőn, ezt egy kis zsiradékon futtassuk meg, amíg gyönyörű sárga nem lesz a színe a zsiradéknak. Utána fel kell önteni egy kis levessel, majd ezt a lét szűrőn keresztül öntsük a fazék leveshez. Az eljárás kicsi színt még a húsnak is ad.„

Köszönjük az ötletet!

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.