FAZÉK

Itt a legszuperebb ropogós rántott csirke: Magyar háziasszony trükkje

A sokak által kedvelt rántott csirkecomb egyszerû és könnyû változatát mutatjuk meg, amit mindenképp érdemes kipróbálnod. Nem csak azért, mert sokkal egészségesebb, hanem azért is, mert egy csapásra megszûnik a konyhában az olajszag!

Boros Vali csapata megint egy szuper ötlettel állt elő, a vasárnapok kedvenc rántott csirkéjével kapcsolatban. A szuper háziasszony ötlete alapján kipróbálták, hogy sütőben, olaj nélkül hogy lehet elkészíteni ezt a hagyományos magyar ételt.

És íme, szuper egyszerűen és gyorsan elkészült a finom ebéd!!!

Hornyák Edit, a Vali Hagyományos Konyhája csoport tagja a következőket posztolta ki:

"Jelentem, belül Isteni finom omlós, kívül fenomenálisan ropogós, éppen ahogy én szeretem."

Így készült a finom rántott csirkecomb:

Lisztbe NEM hempergettem, csak 2 x tojás és 2 x morzsa."

"200 fokon, 1 órát sütöttem, nyilván ez függ a hús méretétől és a sütőtől is."

"Nem mondom hogy nem voltak illatok a konyhában, de mégsem olyan erősek, mint ha olajban sütöttem volna."

Fokhagymás, zelleres bulgurral fogyasztottuk

https://www.facebook.com/groups/406531076163740/