Durva, ami a TV2 stúdiójában történt ma reggel, ettől mindenki kiakadt

Durva, ami a TV2 stúdiójában történt ma reggel, ettől mindenki kiakadt

Egy vidéken felvett riport került adásba, aminek hatására nem a képernyők előtt a nézők, hanem a stúdióban ülő kollégák sem bírtak magukkal.

Boros Vali elárulja: Ettől lesz gyönyörű tiszta a nagyi húslevese

Boros Vali elárulja: Ettől lesz gyönyörű tiszta a nagyi húslevese

Összefut a nyál az ember szájában, ha meglátja a fényképet a szabolcsi háziasszony húsleveséről.

Nagyanyáink titka, így lesz tökéletes a vasárnapi húsleves

Nagyanyáink titka, így lesz tökéletes a vasárnapi húsleves

Tested-lelked rendbe teszi. Most eláruljuk, mitől lesz olyan aranysárga, éterien tiszta és illatos.

Ha ünnepi ebédet tervezel, vagy meghűltél, esik az eső, elment a kedved az élettől, főzd meg a nagyi húslevesét!

Eszméletlen, mit művel a levessel a szódabikarbóna

Eszméletlen, mit művel a levessel a szódabikarbóna

Rengeteg dologra használhatod a szódabikarbónát! Konyhában, fürdőszobában, háztartásban, hajra, bőrre.

Rengeteg dologra használhatod a szódabikarbónát! Konyhában, fürdőszobában, háztartásban, hajra, bőrre.

Az igazi vasárnapi tyúkhúsleves 5 titka

Az igazi vasárnapi tyúkhúsleves 5 titka

A jó húsleveshez leginkább türelem kell. No és a persze rendes alapanyag a fazékba, és itt jön a bonyodalom. Boros Vali háziasszony most beavatja olvasóinkat a részletekbe.

A jó húsleveshez leginkább türelem kell. No és a persze rendes alapanyag a fazékba, és itt jön a bonyodalom. Boros Vali háziasszony most beavatja olvasóinkat a részletekbe.

Így kényezteti szerelmét Tóth Gabi!

Így kényezteti szerelmét Tóth Gabi!

Hát igen, mire nem képes az ember, ha szerelmes...

Hát igen, mire nem képes az ember, ha szerelmes...

Így lesz tökéletes a rezgő kocsonya!

Így lesz tökéletes a rezgő kocsonya!

Mostantól tartósan 4 fok alatt lesz a hőmérséklet éjszaka, végre bátran nekiállhatunk a kocsonyafőzésnek! A jó kocsonyához nemcsak hideg, de megfelelő alapanyag is kell.

Mostantól tartósan 4 fok alatt lesz a hőmérséklet éjszaka, végre bátran nekiállhatunk a kocsonyafőzésnek! A jó kocsonyához nemcsak hideg, de megfelelő alapanyag is kell.