SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.04.24.
Módosítva: 2024.04.24.

Itt vannak a S.E.R.E.G. első képkockái

Látványos képi világot és izgalmas történetvezetést ígér az idén ősszel debütáló, S.E.R.E.G. című katonai sorozat hat epizódja, amelyekből az első képkockákat a Digital-Media Hungary-n láthatták a konferencia résztvevői.

A Megafilm Service katonai sorozata – amelyben a Magyar Honvédség is közreműködött - izgalmakat sejtető akciót ígér. A címe egy mozaikszó, amely a Szolgálat, Erény, Rend, Erkölcs és Gondviselés szavakból áll össze (S.E.R.E.G.) és már az első hangulatkeltő képkockákból is kirajzolódnak ezek a tulajdonságok. 

A történet egy iraki háborús misszióban kudarcot valló katonáról, Győrbíró Zsolt alezredesről szól, akit Csórics Balázs alakít. Győrbírónak egyetemista fiával való rossz kapcsolata is megnehezíti az életét és számot kell vetnie a bajtársiasság fogalmával is, miközben újra bevetésre készül csapatával. A férfiak mellett természetesen megjelennek a nők és a bonyolult szerelmi szálak is.

Csórics Balázs és Márfi Márk

Az ízelítőként bemutatott első képkockákból kiderül, hogy a két főszereplő, a tökéletes katonára kigyúrt Csórics Balázs és az ellenlábasát, Horváth Tibor ezredest alakító Kamarás Iván mellett számos ismert színész is „misszióba indul” a Megafilm Service legújabb, 6 epizódos alkotásában. Láthatjuk többek között Jászberényi Gábort, Orosz Ákost, Krisztik Csabát, Bán Bálintot, Márfi Márkot, Séra Dánielt, de feltűnik az Angyalbőrben-ben is játszott Takátsy Péter, az aggódó feleség szerepében Balla Eszter, és a szerelmi szálat erősíti Gál Réka Ágota karaktere. Egy villanásnyira pedig a szintén megafilmes Tündérkert főhőse, Katona Péter Dániel is megjelenik egy cameo szerepben.

 

„Április 6-án fejeztük be a forgatást, és máris mutatunk pár képkockányit abból, hogy milyen feszültségek működtetik a S.E.R.E.G. sorozat karaktereinek a sorsát. Azért tesszük ezt, mert a Megafilm Service ezúttal is gyorsan reagál, hatékonyan teljesít. Ahogyan Darvas főhadnagy mondja a sorozatban: Azokért leszek felelős, akik elég jók...” - mondta Helmeczy Dorottya producer. Az atmoszférából érezni, hogy történet tétje igencsak nagy: közelharc egy iraki faluban, helikopteres akció és rengeteg adrenalin.

 

Érdekes élmény volt megtalálni magamban a harcias oldalt. A forgatás óta sokkal jobban akarok teljesíteni mind magánemberként, mind színészként ugyanúgy, ahogy Zsolt apaként. Csúcsteljesítményt akarok kihozni magamból. Ugyan egy teljes kiképzésen részt vettem például a helikopteres mutatvány előtt, de azért izgultam előtte és félelmet is éreztem, amikor a sajtónapon, a deszantolásnál megláttam, hogy magunk alatt minden borsónyinak tűnik, a házak és az emberek. Egyből elcsúszott a térérzetem. Ráadásul nagyon fújt a szél, felszállásnál rögtön két méterrel arrébb rakta a gépet. Felkészítettek rá, hogy megdobhat a szél, érkezhetek rosszul. Két érzés kavargott bennem... A ”hú, mi lesz?” és a „csináljuk!” Mivel színész vagyok, természetesen a „csináljuk!” mellett voksoltam. Egyébként az adrenalinra rá lehet kapni… Szóval a tervek szerint lesz még deszantolásom, és az durvább lesz...

- árulta el Csórics Balázs a Digital-Media Hungary konferencián láthatott első képkockák kapcsán.

 

Producerek: Helmeczy Dorottya, Kálomista Gábor; Rendező: Dombrovszky Linda; Látványtervező: Valcz Gábor, Operatőr: Hartung Dávid

 

 

origo.hu

Széttárt lábakkal, szívdöglesztő fehérneműben mutogatja magát a szuperszexi sportolónő

ripost.hu

Jön a változás, 3 csillagjegy életébe szól bele az univerzum

mindmegette.hu

Így néz ki belülről az első magyar Primark – videón az üzlet!

life.hu

Müller Péter üzenete: akármi történik veled az életben, jobbá kell tenni

hirtv.hu

Újabb részletek derültek ki a Weber-tervről

ripost.hu

Ben Affleck borzalmasan néz ki, egy üveg piával a kezében sétált - Fotó

lakaskultura.hu

Látványos megújulás Törökvészen: így készült el a napfényes tetőtéri lakás

ripost.hu

Ezek a csillagjegyek született mázlisták, idén nyáron nagy szerencse éri őket

ripost.hu

Szabad-e megenni a kukacos cseresznyét?

ripost.hu

Tömegbaleset történt, áll a forgalom Budapestről kifelé

ripost.hu

Csak az emberek 2 százaléka képes megfejteni ezt az optikai illúziót - Fotó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Csoda történt: Győzike kigyógyult a pánikbetegségéből

SZTÁRDZSÚSZ

Rémálommá változott a klipforgatás: Baby Gabi autója is odalett

SZTÁRDZSÚSZ

A TV2 sztárja sosem gondolta volna, hogy egy legenda lesz a mentora

SZTÁRDZSÚSZ

Botrány: Kiakadt a TikTokker a magyar üzletember viselkedése miatt

SZTÁRDZSÚSZ

Visszatér a Plázsra Ákos, rockműsorral jelentkezik

SZTÁRDZSÚSZ

Jákob Zoli megmutatta, milyen az igazi luxus – De nem volt teljesen elégedett

SZTÁRDZSÚSZ

"Összetartozunk" – Nagy bejelentést tett Tóth Gabi és a szerelme