Létrehozva: 2023.03.30.

Jó hírek érkeztek Molnár Gusztávról: Ekkor hagyhatja el a rehabot

Molnár Gusztáv jobban érzi magát, ha összeszedi magát, akár a színpadra is visszatérhet.

Megnyugtató hírek érkeztek Molnár Gusztávról, aki hazánk egyik legnépszerűbb színésze, ám régóta alkoholproblémával küzd.  A színész barátai tavaly novemberben döntöttek úgy, hogy nem várnak tovább, és beküldik egy komlói elvonóra, miután aggasztó dolgok történtek vele.

Molnár Gusztáv egyre jobban van.  ( Fotó: Facebook )

Az említett rehabilitációs intézmény rendszeresen közzé tesz  a Facebookon bejegyzéseket, leggyakrabban sikertörténeteket olyan volt szenvedélybetegekről, akiknek ha sikerült legyőzniük a démonaikat. Emellett olyan posztokat is megosztanak, amelyeken jól látható az intézet egy-egy szobája, közösségi tere, ahol Guszti ( ha minden jól megy) idén novemberig tölti a napjait. Ha szeretne, akár szaunázhat is, ami nagyon fontos a méregtelenítés és a gyógyulás szempontjából.

 

Nem látogathatja meg senki a színészt 
 

Telik az idő, a színész már ötödik hónapját tölti a rehabon, teljesen elzárva a külvilágtól, a telefonját sem használhatja és látogatókat sem fogadhat. Természetesen erre is azért van szükség, hogy semmi se zökkentse ki őt a gyógyulási folyamatból és csak önmagára tudjon koncentrálni. Azt már megtudhattuk az intézmény bejegyzéséből, hogy Gusztáv januárban részt vett egy focimeccsen is, a mérkőzés után készült képen már sokkal kisimultabbnak tűnt, mint korábban, amikor még a függősége uralkodott rajta. Úgy tudjuk, sokszor hiányolja a barátait és a hozzá közel álló családtagokat, de belátta, hogy ez az utolsó esélye a gyógyulásra, és mindent ennek kell alárendelnie.

"Guszti belátta, hogy igazából nagyon szerencsés, hogy kapott még egy esélyt az élettől, és a barátai sem fordultak el tőle. A válása persze nagyon megviselte, és szakmailag sem az utóbbi volt a legsikeresebb időszaka, de a lényeg, hogy most jó kezekben van, vigyáznak rá. Én jól ismerem őt, szerintem van benne annyi erő és elszántság, hogy Főnix-madárként támadjon fel és kezdje újra az életét a semmiből" - kezdte a Borsnak Gusztáv egyik közeli barátja, L. Péterfi Csaba, aki nem mellesleg a 2020-ban elhunyt Pécsi Ildikó fogadott fia és legfőbb bizalmasa volt.

A barátok is támogatják a színészt. ( Fotó: Facebook )

 

Színészként is van remény a visszatérésre
Csaba maga is színész, valamint színházi rendező, ezért hiteles, amikor arról beszél, hogy Gusztinak van esélye visszatérni a színpadra. 

"Bőven már láttunk arra példát, hogy egy művész hasonló helyzetben volt, mint Guszti, most mégis keresett és népszerű színész. Persze rajta és a szakmán is múlik, hogy sikerül-e újra visszailleszkednie a művészvilágba. Amennyire én tudom, most jól van, egyre erősebb, ami természetesen a sok sportnak is köszönhető. Ha minden így megy tovább, idén novemberben véget ér a kezelése és elhagyhatja a rehabilitációs intézményt" - mondta L. Péterfi Csaba.

 

Segítő is válhat belőle
A magyar mulatós zenész, Mc Hawer 25 évig volt alkoholista, ám több elvonókúra után lassan 10 éve tiszta, és esze ágában sincs újra a pohár fenekére néznie. Mostanában a TikTok-on segít a sorstársain, rendszeresen oszt meg tippeket arról, hogyan szokhatunk le az italról. Nem kizárt, hogy egy sikeres felépülést követően Guszti is jótékony vizekre evez és tapasztalataival sokaknak segít a gyógyulás útjára lépni.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Budapesti luxusüzletrablás: újabb megdöbbentő fejlemények derültek ki - videó

life.hu

Most lehet félnivalója Tom Cruise-nak: lánya, a 18 éves Suri boríthatja a bilit

hirtv.hu

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

ripost.hu

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

magyarnemzet.hu

A renitens Kárpátalja – menekülés Zelenszkij földi poklából

origo.hu

Újabb hírek érkeztek Nagy Grófo sírjának feltöréséről

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 18.: a Rák megkönnyebbül, a Vízöntő elszánt

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Tart a Gulácsi-mágia, milliárdokat érhet a magyar kapus visszatérése

ripost.hu

Drámai dolog történt a vonaton: sikoltozva kért segítséget gyermekéhez az anya

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Mandula Ádám kiszabadult, egyre jobban aggódnak érte az emberek

SZTÁRDZSÚSZ

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hírt kapott a magyar zenész: elfogta a rettegés, hogy két gyerekkel utcára kerülnek