EZO

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.02.28.

Jön a szökőnap: így fog hatni a csillagjegyekre

Fontos események fognak bekövetkezni a szökőnapon, de nem minden csillagjegy lesz boldog.

A szökőnap a Gergely-naptár szerinti szökőév februári hónapjába beékelt toldaléknap, amelyre azért van szükség, hogy a naptárt szinkronba hozza a csillagászati vagy évszakok szerinti idővel. 

Printed,Astrology,Charts,,Pink,Flowers,And,Green,Plant,Branches
Fotó: Bada1

A 2024-es év egy szökőév, ami nagyjából négyévente fordul elő. Ha ez bekövetkezik, akkor a február nem 28, hanem 29 napból áll. Egykor Skóciában és Angliában ezen a napon a nők kérhették meg a férfiak kezét, Szent Brigitta és Szent Patrik közös legendájának köszönhetően. 

De a szokatlan eljegyzés mellett, a váratlan fordulatok is kapcsolódhatnak ehhez a naphoz. Most elhoztuk nektek, mit fog tartogatni a szökőnap a csillagjegyek számára. 

Kos

Ez a nap egy teljesen váratlan és talán már-már örült ötletet fog adni neked. Megoldást találhatsz egy régóta fennálló akadály kapcsán az életedben. Először képtelenségnek tűnhet, de bízz magadban. Új szempontból fogod tudni megszemlélni a problémát, ami feloldja majd a helyzetet. Hamarosan átrobbansz az előtted álló akadályokon, és újra előrejutsz. 

Bika

Ezen a napon nagyon megdöbbentő, talán negatív híreket kaphatsz. Nem kell, hogy személyes legyen, de váratlan és romboló hangulatot fog okozni a számodra. Hagyd, hogy átjárjon és megingasson. Ennek a rossz hírnek célja van, kizökkent az önelégültségből vagy a stagnálásból, és arra késztet, hogy frissítsd a szemléleted. 

Ikrek

Nocsak, nocsak, valakinek egy hódolója akadt. A jelölt egy olyan vízjegyű ismerősöd, aki a közeledben mindig pironkodik, beszélgetni akar veled és szívesen tölt veled időt. Valaki fel fog bukkanni az életedbe, aki a legjobb barátod vagy akár a lelki társad is lehet az elkövetkező évekre. Az igazi szerelmed jöhet el. 

Rák

Olyan helyről fog érkezni a segítség, ahonnan általában kritikát kapsz. A szökőnapon gyakorlati segítséget vagy értékes tanácsot kapsz egy olyan személytől, akihez általában nem vonzódsz méghozzá alapos okokból. Légy nyitott arra, hogy ki segíthet neked. Ne blokkolj le senkit, ne hagyj figyelmen kívül senkit, ne térj ki a köszönés elől. Ez az utolsó hely, ahonnan segítséget vársz. 

Oroszlán

Valaki figyelmeztethet egy problémára, ami szökőnapon fogja felütni a fejét. Ez megtörténhet egy közvetlen beszélgetés formájában, vagy inkább egy fagyos fogadtatás vagy egy nem segítőkész hozzáállás során is. Közelíts rá! Figyelj oda! Kérdezd meg mi a baj, és maradj nyugodt. A problémát egy nyílt beszélgetéssel vagy közös ötleteléssel megoldhatod. Könnyen rá fogsz találni a helyreigazításra. 

Szűz

Várhatóan egy igazán izgalmas és spontán meghívást fogsz kapni egy kalandos és inspiráló dologra. Mondj igent! A személy, aki felteszi majd neked a kérést kedves, életvidám, magabiztos személyiség lesz, feltehetőleg a Tűz jegyéből (Oroszlán, Kos, Nyílas). A meghívás jellege lehet kreatív, utazási, életmódbeli vagy oktatási jellegű, vagy talán mindezek együttese! Nem számítasz majd rá, így természetedből fakadóan alaposan megfontolnád. Most azonban inkább sodródj az árral, és mond egyszerűen igent.

Skorpió

Egy véletlenszerű kedvesség, esetleg egy idegen részéről, jó érzést fog kiváltani belőled. A jó karma a jó út, nem igaz? Felgyorsíthatod az eseményeket, hogyha te is felajánlsz egy véletlenszerű nagylelkűséget: egy szeretednek, kollégádnak, a szomszédnak vagy akár egy idegennek. Mosolyogj, és a világ visszamosolyog. Megtapasztalhatsz valamit, ami megerősíti számodra az igazságot a szívedben és a lelkedben. Élvezd ki a pillanatot. 

Nyilas

Szökőnapon a semmiből fog érni egy igazán felkavaró hír, információ vagy pletyka, ami megváltoztatja a gondolkodásodat valamiről vagy valakiről. Nem fogsz számítani rá, de utólag már össze tudod rakni a darabkákat, és talán rájössz, hogy az igazából már várható volt, ha észrevetted volna a jeleket. Az információt, amit kapni fogsz felhasználhatod majd a jövőben, hogy jobb döntéseket hozzál, vagy tanulhatsz más hibájából. Mindenképp vond le a tanulságot. Ne ítélkezz túl szigorúan és lépj tovább. 

Bak

Hé, van egy titkos romantikus hódolód! Készülj fel arra, hogy úgy fogod érezni magad, mintha egy romantikus filmbe csöppentél volna. Légy figyelmes a körülötted lévő karizmatikus, vonzó, szenvedélyes és kreatív emberekre. Vedd észre azokat az embereke, akik látszólag mindig segítenek vagy bókolnak neked, mert ott rejtőzök köztük a hódolód. Légy nyitott szívű, és ismerj rá! 

Mérleg 

Így vagy úgy, de tisztáznod kell majd a prioritásaidat, ezért érdemes előre felkészülnöd, és kitalálni, hogy mi is az valójában. Előnyöd fog származni abból, hogy meghatározod az első számú célodat. Valószínűleg a szökőnapon lehetőséged lesz arra, hogy előrehaladj vele, de meg kell győződnöd arról, hogy ehhez megvannak a szükséges erőforrásaid, mint az idő és az energia. Legyél készen arra, hogy meggyőzz másokat is a céloddal kapcsolatban.

Vízöntő

Szökőnapon valaki kihívás elé állít majd, és ez meglepetésként fog érni. Fogalmad sem lesz arról, hogy az illető mit érez miattad. Talán még egy kicsit agresszívnek vagy dühösnek is fog látszani. Hagyd, hogy csillapodjanak az indulatok, ne önts több olajat a tűzre. Hallgasd meg, igyekezz megérteni az álláspontját. Tarts szünetet, hogy át tud gondolni a választ. Ez tulajdonképpen jó dolog, mert az őszinteséggel most megoldhatod a helyzetet, ahelyett, hogy tovább hagynád gyűrűzni. 

Halak

Szökőnapon egy mesés jó hír fog az öledbe hullani. Valószínűleg olyasmivel kapcsolatban, amit jól csináltál, elértél vagy amit tehetségednek vagy erősségednek tekintesz. Ez a hír nemcsak megerősíti ezt az önbizalmat, hanem egy új lehetőséget is kínál arra, hogy erre építkezz, és még nagyobb előrelépést érhess el. Mondj azonnal igent. Mutass hálát. Ez az út nagyobb sikerhez vezet, mint amit el tudsz képzelni!

 

origo.hu

Európa-liga-döntő: kivégezték az eddig veretlen Leverkusent

ripost.hu

"Jól megtépett az élet" – Molnár Andi kendőzetlen őszinteséggel vallott a nehéz időkről

borsonline.hu

Drámai hír jött a verőcei végzetes hajóbalesetről: ittasan vezették a motorcsónakot

magyarnemzet.hu

Tömegesen adja el a közönség az Azahriah-koncertek jegyeit

ripost.hu

"Nem tudom értelmezni" - váratlanul stílust váltott Tóth Andi

hirtv.hu

Ragyogott Palvin Barbara a vörös szőnyegen Cannes-ban + képgaléria

ripost.hu

Alig tudja valaki a helyes megoldást erre az általános iskolás matek házira

travelo.hu

Videó: Hatalmas, legelésző szarvasrudlit sikerült lencsevégre kapni a Bakonyban

ripost.hu

Megmutatja hatalmát az univerzum, 3 csillagjegy élete most felfordul

ripost.hu

Lehetetlen teszt, csupán az emberek 1 százaléka tudja megoldani

ripost.hu

Nem hiszel a szemednek: világsztár mellett feszít PSG Ogli

ripost.hu

Tízmilliószoros nap, Nyilas telihold: ez a 3 csillagjegy hatalmas esélyt kap az élettől

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Tízmilliószoros nap, Nyilas telihold: ez a 3 csillagjegy hatalmas esélyt kap az élettől

EZO

Velük megéri családot alapítani: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb apuka

EZO

Megmutatja hatalmát az univerzum, 3 csillagjegy élete most felfordul

EZO

Szerelem a láthatáron: három csillagjegyre júniusban boldogság vár

EZO

Május végén fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek

EZO

Megsúgták az égiek: Ez a 4 csillagjegy törődik a legtöbbet a szerelmével

EZO

Jön a megújulás: ennek a négy csillagjegynek fordulatot ígér a nyár