Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
EZO

Szerző

Létrehozva: 2024.07.26.

Képtelenség kirobbantani a kezükből a telefont: ez a 3 csillagjegy függ a leginkább az online tértől

Ők azok, akik egyik közösségi oldalról ugranak át a másikra. Csillagjegyük alapján leplezzük le a leginkább netfüggőket!

Alighanem a te baráti körödben is van olyan, akit szinte le se lehet robbantani a netről, aki még egy összejövetelen, beszélgetés közben is lopva oda-odanéz a telefonjára, netán zavartalanul görgeti a posztokat. Természetesen az online világ az életünk része, de ez a fajta függőség már nem egészséges. Vajon a csillagjegyünk is tehet róla, hogy képtelenek vagyunk elszakadni a közösségi hálótól? A válasz aligha meglepő: igen. Most leleplezzük, horoszkópjuk alapján kiket kell a leginkább féltenünk.

okostelefon, mobiltelefon, telefon
Csillagjegyed is tehet róla, ha egészségtelenül sokat lógsz a neten Fotó: Pixabay

Három krónikusan netfüggő csillagjegy

Bika

A Bika az, aki könnyedén elfeledkezik róla, hogy körülötte egy egész világ él és lüktet abban a pillanatban, hogy előveszi a telefonját és elkezdi pörgetni a posztokat vagy a híreket. E luxust nagyra értékelő jegy imádja a különböző vásárlós vagy lakberendezésről szóló videókat, az életmód-influenszerek tartalmait, a különböző napi rutinokkal kapcsolatos tippeket, de leginkább akkor jön elő a netfüggőségük, ha esztétikával kapcsolatos cikkekkel vagy bejegyzésekkel találkoznak. Uralkodó bolygójuk ugyanis a Vénusz, így a stílus a mindenük. Náluk minden szín, minden ruhadarab jelentéssel bír, és értékelik, ha ezzel más is tisztában van. És hol másutt találnának ilyen rokon lelkeket, mint online?

Ikrek

E jegy szülöttei azok, akik nem csak ismerik a legfrissebb trendeket, de részt is vesznek mindben. Ők azok, akik ha egy új kifejezés megjelenik, már tisztában vannak a jelentésével. Nekik aztán nem kell magyaráznod a szlenget, ők szinte benne élnek, együtt lélegeznek vele. Elemük a levegő, bolygójuk pedig a fecsegő Merkúr, így aligha kárhoztathatjuk őket, hogy pillanatok alatt rájuk ragad minden, amit az influenszerektől látnak-hallanak, és amit aztán olyan magabiztossággal adnak tovább, mintha csak a saját találmányuk, saját karakterük szerves része lenne.

Vízöntő

A Vízöntők bolygója a technika uralta Uránusz, így aligha meglepő, hogy egyfolytában a mobiljukon lógnak és az internet olyan szegleteit is könnyedén elérik, amit mások aligha. Ráadásul mivel az igazságtalanság rettenetesen bántja őket, ők azok, akik nem csak tartalmakat fogyasztanak a neten, de aktívan részt is vesznek a kommentszekció gyarapításában. Ők lesznek, akik kiállnak valami mellett, vagy felemelik a hangjukat valami ellen a hozzászólások között, vitába keverednek, még akkor is, ha az adott téma valójában egyáltanán nem érinti őket személyesen.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek