csillagjegy

56 találat
ÉLETMÓDI

Erre a 3 csillagjegyre üstökösként csap le idén nyáron a forró szerelem

Hihetetlen erővel ejti rabul a szerelem ezt a három csillagjegyet!

EZO

Ehhez a három jegyhez visszatér az exe 2022-ben

A 2022-es év az asztrológiai előrejelzések szerint a szerelemben is változásokat ígér. De vajon az is előfordulhat, hogy visszatér az expasi az életedbe? Ennél a három jegynél lesz rá esély!

EZO

A szerencse forgandó, de ennek a 3 jegynek idén nem lesz oka panaszra

Az asztrológusok szerint az idei évben szinte minden jegy jót várhat. Van azonban három csillagjegy, amelyiknek az oldalán különösképp lehorgonyoz a szerencse. Vajon közéjük tartozol?

EZO

Ennek a 4 jegynek gyermekáldást ígérnek a csillagok 2022-re

A csillagok négy jegynek is segítenek abban, hogy gyermekkel bővüljön a családja. De vajon mely jegyek szülöttek számíthatnak a gyermekáldás örömeire?

EZO

Ennek a három csillagjegynek élete legnehezebb éve lesz 2022

Különleges évet zárnak a csillagjegyek, idén bőven jutott feszültségből és legfőképpen elengedésekből. Három jegy szülöttei számára a jövő év is bőven tartogat kemény meglepetéseket.

EZO

Csillagjegyed elárulja, melyik a legvonzóbb testrészed

Mindenkinek van olyan testrésze, amelyet érdemes hangsúlyoznia. Neked vajon melyik a legvonzóbb testrészed, amellyel egy pillanat alatt bárkit leveszel a lábáról? Máris mutatjuk, mit mond erről az asztrológia.

EZO

Tetoválás és csillagjegyek: nem mindegy, milyen szimbólum kerül a testre

A modern tetoválások ma már az önkifejezés eszközei, ezért nagy gonddal érdemes kiválasztani a megfelelőt. Egy tetoválás sokat elárul viselőjéről, ahogy a csillagjegyek is az ember személyiségéről. Lássuk, milyen tetoválás illik a legjobban a különböző cs

EZO

Ezt az 5 csillagjegyet extra szerencse éri az ünnepek idején a szerelemben

A csillagok szerint ebben az évben nem csak a karácsonyfa alatt lesz ajándék. Erre az öt jegyre egészen biztosan extra nagy szerencse vár a szerelemben.

EZO

Manikűrhoroszkóp: válasszunk állatövi jegy szerint (x)

Elterjedt a hiedelem, hogy a csillagjegyek fontos szerepet játszanak az ember jellemének és ízlésének kialakulásában. Gyakran, amikor nehéz választás előtt állunk, nem csak a szívünkre és az eszünkre hallgatunk, hanem olykor a csillagokra is. Segítségünkr

EZO

Ennek a három csillagjegynek nem lesz egyszerű a november

Sötét és hideg van, és az év végi hajtás is teljes fordulatszámra ér, a karácsony viszont még messze – sok embernek ezért nem a kedvenc hónapja a november. De vajon mely csillagjegyeknek lesz különösen nehéz hónapjuk?

EZO

Melyik szörny lakozik benned? Ebből a horoszkópból kiderül

Szörnyhoroszkópunk felfedi, melyik klasszikus szörnyalak áll legközelebb a csillagjegyedhez. Hamarosan fény derül az igazságra.

EZO

Ez az 5 csillagjegy imádja fényezni magát, végül folyton pofára esik

Rengetegen bedőlnek nekik, és elhiszik, hogy mindent jobban csinálnak másoknál. Ám amikor cselekedni kell, hamar lebuknak...

EZO

Melyik bolygó uralja a csillagjegyedet? Mindent elmondanak rólad!

Mehet doboz

EZO

Ennek a négy csillagjegynek mindene a flört, alig várják, hogy újra csábítsanak!

Lássuk be, a flört különös varázzsal bír: egy új szerelem ígéretével mindenféle elköteleződés nélkül. Egyes csillagjegyek viszont szinte művészi szinten űzik ezt a varázslatot. Vajon mely jegyek szeretnek a legjobban flörtölni?

EZO

Ez a három csillagjegy rossz szomszéd: vigyázz, kegyetlenül megkeseríthetik az életedet!

Egy rossz szomszéd alaposan tönkre tudja tenni az életünket. Állandó konfliktus, kellemetlenkedés vagy vad bulik boríthatják fel a pihentető estéket és hétvégéket. Vajon melyik csillagjegytől kell e téren óvakodnunk?

EZO

Ez a három jegy megijed, ha rátalál az igazi szerelem

Van, akinek élete álma az igazi szerelem: örömmel veti bele magát minden olyan kapcsolatba, amelyik ezt ígéri. Ám vannak olyan csillagjegyek is, akiket inkább megrémít ez a lehetőség.

EZO

Ez a három csillagjegy kárörvendő – vigyázz velük, negatív energiát visznek az életedbe!

Más kárára viccelődni csúnya dolog, mint ahogyan az is, ha valaki kárörvendő. Ezek a csillagjegyek viszont hajlanak rá, hogy szívtelenek legyenek, sőt, barátaik és kollégáik kudarcától érzik jól magukat. Lássuk, kiktől érdemes két lépés távolságot tartano

EZO

Gyűlölnek mindhalálig: ez a négy csillagjegy soha nem bocsát meg, ha megbántottad

A megbocsátás sokszor nem könnyű feladat. Vannak csillagjegyek, akiknek szinte sosem sikerül. Mások viszont képtelenek sokáig haragudni. Vajon melyek a leginkább haragtartó csillagjegyek?

EZO

Ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb feleség

Feleségként megfelelni talán az élet legnehezebb feladata, hiszen helyt kell állni anyaként és háziasszonyként, közben vinni a karriert és megmaradni szexistennőnek az ágyban. A szerencsés nőknek azonban nem okoz gondot a feladatok összehangolása, sőt, tü

EZO

Óriási fordulat: erre a 4 csillagjegyre új munkahely vár!

Egy munkahelyváltás mindenki életében jelentős esemény – de az esetek többségében jobb helyre kerülünk, mintha a régi, megszokott munkahelyünkön maradtunk volna. Vajon melyek azok a csillagjegyek, amelyek számára az év második fele az új munkahely ígéreté

EZO

Minden csillagjegy követ el hibát a szerelemben, mutatjuk, mire számíthatsz a párodtól

Nincs tökéletes ember, és nincs tökéletes párkapcsolat. Minden „nagy Ő” elszúrja valahol. És hogy pontosan hol – nos, ez a csillagjegyünktől is függ. Lássuk, milyen hibákat követnek el az egyes csillagjegyek!

EZO

Ez a három csillagjegy a sikerre született, vajon te is köztük vagy?

Azt mondják, bátraké a szerencse – és persze azoké, akik tudják, mit akarnak. Ez a három csillagjegy nem panaszkodhat: őket aztán nehéz befolyásolni, és a siker szinte állandó vendég az életükben.

MAMAKLUB

Ezekből a csillagjegyekből lesz a legjobb anya

A legjobb anya fogalma relatív, hiszen mindenki máshogy éli meg az anyaságot, és gyerekként is mindenki másképp képzeli el a jó anyát. Ám bizonyos csillagjegyek hajlamosabbak rá, hogy ösztönösen jók legyenek a gyereknevelésben. Te vajon köztük vagy?

EZO

Mi benned a legszexibb? A csillagjegyed megmutatja!

Milyen jegyben születtél? Megmondjuk, melyik szexis testrészedre irányul igazán a figyelem, mivel csavarod a férfiakat az ujjaid köré!

EZO

Melyik csillagjegyben születtél? Ez a tengerpart passzol hozzád!

Ilyen álmaid nyaralása a horoszkópod szerint.

EZO

Ez a három csillagjegy különleges képességgel rendelkezik: megérzi a jövőt

A hatodik érzék segítségével előre megérezhetünk dolgokat, sőt, nehéz helyzetekben ösztönösen jó döntéseket hozhatunk. Sajnos nem mindenkinél működik egyformán ez a képesség, ám az alábbi 3 csillagjegyhez tartozók mindig számíthatnak rá. Vajon te köztük v

EZO

Ma kiteljesedik a Szaturnusz és Mars trigon, három csillagjegy számára pénzt hoz ez a kapcsolat

Fantasztikus lehetőség előtt áll három szerencsés csillagjegy. Sok pénzhez juthatnak a napokban. Vajon Te is a kiválasztottak közt vagy?

EZO

Ez a 3 csillagjegy menekül a romantikától

Ez a három csillagjegy nem éppen túl romantikus alkat, ne őket hívd meg gyertyafényes vacsorára! Egyszerűen kimenekülnének a helyzetből.