Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
EZO

Szerző

Létrehozva: 2024.07.25.
Módosítva: 2024.07.25.

Akik mindig a maguk feje után mennek: ők a leglázadóbb csillagjegyek

Vannak, akik beállnak a sorba, és akadnak, akik képtelenek minderre. Most ez utóbbi csoportról lesz szó: csillagjegyük alapján leplezzük le, kik is ők.

Mindenki baráti társaságában van legalább egyvalaki, akiről pontosan tudod, hogy képtelen a vonalak közt maradva színezni: ő az örök lázadó, aki nem akar és nem is fog beállni a sorba, aki mindent máshogy csinál, mint azt várnánk tőle. Ilyen is kell: nem kötelező mindenkinek beállni a sorba, betagozódni, követni az élet megszokott rendjét. Néha ki kell szabadulni a korlátok közül, és ezt bizony a következő három csillagjegy képviselői tudják a legjobban. Most eláruljuk, kikről is van szó.

extrém, változás, egyéniség
Akadnak csillagjegyek, akik egyszerűen máshogy vannak bekötve, mint a többiek, így mindent a maguk módján szeretnének csinálni  Fotó: Pexels

Ennek a 3 csillagjegynek lázadás az élete

Kos

A tűz elemű, Mars uralta Kos önfejű, heves, impulzív: cselekedeteit pillanatnyi döntés, nem pedig megfontoltság határozza meg. Félelem nélkül követi a saját megérzéseit. Nem hallgat senkire, ugyanakkor szándékosan is feszegeti a saját határait. Külön felhívod a figyelmét, hogy jelenjen meg időben? Ezzel szinte kérleled, hogy az ellenkezőjét tegye, a Kosok lázadása ugyanis a legtöbbször valamilyen konfrontációban csúcsosodik ki. Versenyszellem hajtja őket, ami miatt készek minden pillanatban kiállni a maguk igaza mellett, a maguk útja mellett. Ha buliról van szó, ők azok, akik a legjobban arra késztetik a csapatot, hogy mindenki engedje el magát, ha pedig munkáról, akkor eredményeket és határozottságot igen, a szabályok követését nem várhatod el tőlük.

Nyilas

Aligha lehet meglepő, hogy az öntörvényű, szabadlelkű, kalandkereső Nyilas helyet kapott ezen a listán. Sőt, mintha csak az egész róla szólna: ő a tökéletes megtestesítője a lázadásnak. Bolygója a terjeszkedést, a tudás felhalmozását, a szabadságot megtestesítő Jupiter, eleme pedig a tűz. Kell ennél többet mondanunk? Horoszkópjuk arra készteti a jegy szülötteit, hogy minden választás az övék legyen. Folyamatosan keresik az újat, gyűjtik be az új ismereteket, ez pedig mindig újabb és újabb kalandokra hívja őket, a leglehetetlenebb helyzeteket teremtve körülöttük. Ők azok, akik gyakran a saját döntésük által szinglik: még ebben is szembemennek a szokásokkal. Feszegetik a határokat, így a munkájuk is olyan, ami a lehető legtöbb kreativitást igényel és intellektuális szabadságot biztosít. 

Vízöntő

Uralkodó bolygója az Uránusz, mely a változást, az átalakulást testesíti meg. Forradalmár, aki garantáltan elhagyja a járt utat a járatlanért – minden adandó alkalommal. Ő az, aki minden társaságból kitűnik: akár megjelenésében, akár munkája vagy különc hobbija által. Ösztönösen vonzódik a mókás és fura dolgokhoz. Progresszív gondolkodó, aki azért megy szembe a normákkal, a tradíciókkal, hogy felhívja a figyelmet azok elavultságára. Nem csak siránkozik, kész tenni is a változásért E jegy szülötteinek az is lehetne a mottója: "Nem érdekel, mások mit gondolnak" – szokatlan barátságokat köt, furcsa munkákat vállal el, megkérdőjelez mindent és mindenkit.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek