EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.22.

Ennek a 3 csillagjegynek lángra lobban a szerelmi élete az Oroszlán havában

Az Oroszlán hava nagyon jó időszak a szerelemre, a nyár vége esélyt ad még egy nagy szerelmi kalandra is. 3 csillagjegynek lángra lobban a szerelmi élete, te is közöttük vagy?

Július 22-én 9:36-kor átlép a Nap az Oroszlán jegyébe és augusztus 23-ig ott is tartózkodik. Az Oroszlán havában az energiák tüzesek, felborzolják a kedélyeket. Többen nyár végén hódítanak, őszinte érzelmek születnek, kalandok és kapcsolatok épülnek. Ennek a 3 csillagjegynek lángra lobban a szerelmi élete, hihetetlen érzelmeket élnek át. Vajon te is közéjük tartozol?

Leo,,Astrology,Women
Fotó: Dzhulbee

Kos

Hangolódj rá az Oroszlán tüzes energiáira, és vedd észre, hogy a dolgok erős változásnak indulnak benned és körülötted. Július 20-án a Mars is átlépett az Ikrekbe, ami könnyedséget, rugalmasságot hozott neked. A humorod is több embert fakasztott mosolyra. Nem csoda, ha most ebben a szenvedélyes időszakban berobban valaki az életedbe, és igazi nyári szerelmi viszonyba bonyolódsz. Ne gondolkozz a jövőn, add át magad a jelen pillanatnak. Engedd, hogy a benned lévő vágyak felszínre kerüljenek. Élvezd ki ezt a csodás időszakot!

Oroszlán

Végre elemedben vagy! Szerelmi életed egy kicsit döcögött az elmúlt hetekben, de végre ismét jól érezheted magad a bőrödben. Ez minden életterületre igaz volt, de most a változások jó útra terelnek. A szerelemben sem lesz okod panaszra, hiszen végre kiteljesedhetsz benne. Fellángol benned az érzés, és ezt a partnered is észreveszi, és olyan lesz a kapcsolatod, mintha most kezdődött volna. Ha pedig szingli vagy, akkor végre megélheted a benned lobogó szenvedélyt. Rengetegen rajongnak érted, választanod kell majd, ki az, aki a legjobban vonz.

Skorpió

Vége a júliusi vonzás-taszítás időszakának. Az Oroszlán hava téged is felvillanyoz, és beindulnak benned a szexuális energiák. Őrült éjszakákra számíthatsz, gyorsan és hirtelen toppan be a szerelem az életedbe. Partnered felnéz rád, és csodál. Élvezd ki a kalandos augusztust, töltsd a hétvégét szórakozással. Neked is jár egy eszméletlen őrült és vad időszak, ebben alapjában véve profi vagy. Nem kell téged félteni, ha úgy adódik, képes vagy hegyeket is megmozdítani. Sokat jelent neked egy jó kapcsolat, csak hagyj a párodnak azért egy kis levegőt is. Egy biztos: az élvezet és gyönyör nem marad el. 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek