Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.17.

Íme, a forró nyár legforróbb horoszkópja: ennek 3 csillagjegynek felejthetetlen éjszakája lesz

Forró nyári meleg van és a Vénusz bolygó is támogatja most a vad és szenvedélyes szerelmet. 3 csillagjegynek felejthetetlen éjszakája lesz a következő néhány napban.

A Vénusz bolygó a szenvedélyes Oroszlán jegyében van , és csak augusztus 5-én lép át a Szűzbe. Ennek a 3 csillagjegynek addig bármikor egy forró és felejthetetlen éjszakája lehet. Nem tudsz rá felkészülni, de merd bátran megélni, hiszen ilyen az életben nem mindig adódik.Te is a szerencsések közé tartozol?

Concept,Of,Couple,Having,Perfect,Intimate,Match,And,Love,Compatibility
Fotó: Kaspars Grinvalds

 

Oroszlán

Hirtelen talál el Ámor nyila és belép az életedbe valaki, aki felkelti az érdeklődésedet. Nem tudsz neki ellenállni, hiszen a szerelem szikrája lobban fel benned. Fogadd el ezt a a csodás kalandot, és engedd is el, ha már vége. Ha egy izgalmas éjszakára érkezett az életedbe, éld meg, szórakozz, szárnyalj, és engedd ki magadból a tüzet. Légy hálás az életnek ezért a kapcsolatért, és természetesen tiszteld a partnered, hiszen egy különleges élményt élhettek át együtt. 

Skorpió

Imádod az érzékiséget, de a vadságot is a szexben. Hát ez utóbbival kapcsolatban most nem lesz hiányérzeted. Szerencsés vagy, és a nyári forróságban igazi regénybe illő, vágyakkal teli éjszakában lehet részed. Ne csodálkozz, ha a nyaraláson vagy az utazásod alatt valakit megismersz, és már aznap este összegabalyodsz vele. Ez a kapcsolódás most nem a romantikáról szól valójában, persze nincs kizárva néhány ilyen pillanat sem. Vad, buja, erotikus éjszakára számíthatsz.

Bak

Régóta álmodtál egy kis friss kalandról. Noha szereted a kiszámíthatóságot, most mégis valami másra vágysz. A Vénusz az Oroszlánban téged is összekuszál belül, ráadásul nagy szenvedéllyel telít el, erotikát hoz az életedbe. Nem fogsz tudni ellenállni a csábításnak, de valld be magadnak, hogy nem is akarsz. Végre egy kéjes éjszaka, ami megváltoztat téged egy perc alatt. Partnered ráadásul nagyon szép is lesz, a külseje is rabul éjt, így nehéz lesz neki nemet mondani. Nem is kell! Add át magad ennek a lehetőségnek, az égiek nem véletlenül dobják most ez eléd. 

 

he

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek