Létrehozva: 2023.05.21.

Íme a lista, ezek a legszerencsésebb csillagjegyek

Fortuna kegyeltjei a csillagokban is meg vannak írva. Ők az igazán boldog emberek, lássuk mikor születtek!

Szerző Sors Edina

A szerencse forgandó, de mégis ez az öt csillagjegy szinte egész életében a napfényes oldalon áll. Ők vezetik a listát, ahová mindenki szívesen beférkőzne, hiszen egy kis szerencse mindenkinek jól jöhet. Te közéjük tartozol?

Profile,Side,Photo,Of,Delighted,Lady,Achieve,Luck,Goal,Fist
Fotó: Roman Samborskyi / shutterstock

Bika

Imádja a kényelmet, az anyagi világ fő mestere. A pénzt nagyon jól kezeli, érdemes tőle tanulni. Egyedül képes megcsinálni a szerencséjét, bár néha lustálkodik közben, lelassul, de a sikerért képes felébredni. A kényelméért azért megtesz mindent, és ebben oltári nagy szerencséje van. Könnyen szerzi meg azt az anyagi hátteret, ami ebben nagy segítségére van. 

Ikrek 

Ha valakire, hát rá azt lehet mondani, hogy szerencsés csillagzat alatt született. Hihetetlen könnyedén tudja az életet venni, és tehetsége már kicsi korában megmutatkozik. Hatással van az emberekre, és különös képességével, ha akarja eljut mások szívéhez. Lazaságával sokszor segít másoknak is úgy szemlélni a világot, hogy elfeledjék azt, ami miatt szorongás vagy feszültség van bennük. A kommunikáció hihetetlen eszközével áldotta meg őt a sors. Természetessége számára is egy áldás, de mindenki másnak is jól jöhet. 

Oroszlán 

Gyakorlatias és szuper képessége a teremtés, melynek ő az igazi koronája. Tudja magáról, hogy ügyesen létre is hozza azt, amit szeretne, elhatározása mellett a tettekre is képes. Önbizalma, kreativitása nagy lendületet ad neki, így kihozza a dolgokból a legjobbat. Szerencsés csillagzat alatt született az biztos, élete folyamán még óriási nyeremény is ütheti a markát. Igazán mázlista alkat.

Nyilas

Jupiter az uralkodó bolygója ennek a jegynek, így a szerencse számára eleve elrendeltetett. Nem fél belevágni új és egyedi dolgokba, igazi kalandor. Néha túl is lő a célon, és túl merész, de valahogy mindig mellette haladnak az angyalok. Szinte minden életterületen kimászik minden galibából, sokszor sorsszerűnek hat, ami történik vele. De ha megtetszik neki valami furcsa vállalkozás, egészen biztos, hogy nem mond rá nemet, akkor sem, ha elsőre furcsának tűnik az ötlet. Bátor és szerencsés jegy a Nyilas.

Vízöntő

Ha valakire, hát rá azt lehet mondani, hogy elvarázsolt kastélyban született. Néha azt sem tudja, miről szól a külvilág , annyira a saját világában él. Igyekszik azért néha a talajt is megérezni a lába alatt. A szerencse sokszor mellé szegődik, hiszen úgy tűnik, a maga világában képes alkotni, teremteni és varázsolni. Nagy újító, és ehhez a missziójához mindig kap az égiektől támogatást, hiszen a világnak haladnia kell. Ő pedig többnyire ezen munkálkodik. Szokatlan dolgokba kezd, vagy éppen felfedez, kitalál valamit.

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek