Létrehozva: 2023.05.14.

Erre a 3 csillagjegyre áldást hoz a májusi angyalhoroszkóp

A májusi angyalhoroszkóp kivételes lehetőségeket tartogat. Ha bezárul egy ajtó, kinyílik egy másik, amit végre elengedsz, annak helyébe valami új lép. Mindebben éteri segítséged lehet az őrangyalod, vajon neked mit szán erre a hónapra?

A hónap közepén a Jupiter, a Nagy szerencse bolygója jegyet vált, és ez mindannyiunknak egy új periódus kezdetét jelzi. Ezt az időszakot többnyire a pozitív történések jellemzik és az őrangyalod segítségével te is képes leszel megtalálni az élet kellemesebb oldalát. Hogy ez vajon mit jelent? Olvass a sorok között!

Az őrangyalod mindig vigyáz rád! Fotó: Shutterstock

Kos 

Vannak akadályok, nehézségek, de már elindult feléd az angyali segítség is, csak légy türelemmel, míg megérkezik az életedbe. Most különleges szerencsés véletlenek lesznek a segítségedre! Jó példáddal hitet, reményt mutatsz másoknak, és az angyalok egyengetik utadat.

Bika

Az őrangyalod arra kér, hogy bízz benne – ha nyitott szívvel fogadod a támogatását, akkor segít neked legyőzni az akadályokat, és elérni céljaidat. Májusban megnyilvánulnak az életedben ezek a hatalmas, segítő energiák. És ezúttal élni tudsz velük! Légy hálás!

Ikrek

Nagyszerű lehetőségeket hoz neked a május! Az őrangyalod most abban segít téged, hogy élni is tudj ezekkel. Arra kér, hogy húzd meg jobban a határaidat. Ha valami neked nem jó – mondj nemet. Ha más a célod – fogalmazd meg. Most nagyon kedvező energiák vannak körülötted, amik mind téged segítenek!

Rák 

Fontos tanulságok, tapasztalások átélése történik meg a jelenedben. Mindenképpen sokat tanulsz a helyzetből. Ez az a tapasztalat, megélés, ami felemel, ami a lelki fejlődésedet szolgálja. Fogadd hálás szívvel.

Oroszlán

Májusban az őrangyalod kíséri minden léptedet, és segítségedre van, ha akadályokkal szembesülsz. Támogat benne, hogy mindig kimondd az igazságot, és vállald a véleményedet. Állj ki magadért minden helyzetben!

Szűz

Az őrangyalod azt szeretné, hogy meg tudj nyílni az élet örömei felé. A boldogság a te isteni küldetésed része. Nem szívesen kérsz segítséget, talán azt érzed, hogy nem érdemled meg a jót, vagy hogy mástól vennéd el az égiek segítségét. Ám az égben csak a bőséget ismerik, és egyedül az emberek azok, akik a hiányban hisznek. Fogalmazd meg a vágyaidat!

Mérleg

Az angyalok segítenek abban, hogy eltérj a megszokott kerékvágástól, és egészen új élményeket tapasztalj meg. Ez pedig abban is segít, hogy a múltat más színben lásd, és átértelmezd a dolgokat. Különleges sugallatokkal áldanak meg az angyalok. A helyére kerül minden, így már valóban a jövőre koncentrálhatsz.

Skorpió

A nyugalom energiáit küldi feléd az őrangyalod. Nagyon hektikus időszakon vagy túl, pedig ahhoz, hogy meglásd, milyen jól is alakulnak a dolgaid, picit le kell lassítanod. Elég a rohanásból! Állj meg, és néz körbe, hog ymeglásd, milyen sok áldással vesznek körbe az égiek.

Nyilas

Kissé felerősödtek a környezetedben a kaotikus helyzetek. Az angyalok most abban segítened téged, hogy tudj adni másoknak a téged betöltő hitből, bizalomból! A Nyilas gyógyító erővel bír, és azzal, hogy ezt másokra fordítod, az áldás visszaszáll rád is.

Bak

Az őrangyalod azt üzeni neked, ne aggódj, imáid meghallgatásra találtak. Olyan élményeket tapasztalhatsz meg, amelyek eloszlatják félelmeidet, és a bizalom energiáival árasztanak el. Megérted, hogy nincs mitől félned, és a szeretet körbe ölel.

Vízöntő

A szívedben változás történik mostanában, ami pozitív irányba tereli az életedet. A vonzás törvénye működik az életedben, és bevonzod az új lehetőségeket a boldogságra. Az őranangyalod arra kér, hogy légy most rugalmas, és minden az életedben történő fordulatot fogadj nyitott szívvel.

Halak

A jegy szülöttjeként te igazi fénymunkás vagy, és az őrangyalod őrködik isteni küldetésed felett. Mivel belső sugallataidat követed, gyakran érezheted magad magányosnak, másnak, mint a többiek. Hidd el, hogy sosem voltál, és soha nem is leszel egyedül. Amikor késztetést érzel arra, hogy változtass a körülményeiden, akkor valószínűleg őrangyalod próbál életcélod, küldetésed irányába terelni.

EZO

Melyik csillagjegyben születtél? Ez a legnagyobb titkod

Te mit rejtegetsz?

EZO

Melyik csillagjegyben születtél? Ez a legnagyobb titkod

Te mit rejtegetsz?

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Lukasenka: Nukleáris apokalipszis jöhet

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

hirtv.hu

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

mandiner.hu

A Magyarországra készülő kínai elnök alaposan odaszúrt az Egyesült Államoknak

origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÉLETMÓDI

Itt a legújabb, őrült szépségtrend: popsikrémet az arcra a sima bőrért!

ÉLETMÓDI

Locsolkodás szárazon: az alkoholallergia jelei

ÉLETMÓDI

Megöntözlek rózsavízzel, hogy ne hervadozzál!- Hollywoodi sztárok saját kölnivel

ÉLETMÓDI

Csak a legokosabbak tudják 32 másodperc alatt megoldani a húsvéti képrejtvényt

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!