Létrehozva: 2023.05.11.

Kapaszkodj meg: így hat a pénzügyeidre az aszcendensed

Nézz utána, mi az aszcendensed! Fontos, ha tudni szeretnéd, hogyan is kezeld a pénzt!

Szerző Sors Edina

Egy személyes horoszkóp kiszámításánál nagyon fontos, hogy mi az aszcendensed, hiszen születésed pillanatában nem csak a Napjegy dominál. Ha ismered a pontos születési órádat és helyszínedet, könnyebben megértheted akár a saját anyagi helyzetedet is. Főleg az élet második felében szinte minden területen dominánssá válik az aszcendensed. Most a pénz kapcsolatát ismerheted meg.

Cropped,View,Of,Astrologer,Drawing,Natal,Chart,Beside,Dollar,Banknotes
Fotó: LightField Studios / shutterstock

Kos

Ha kos az aszcendensed, akkor az élethez való hozzáállásod nagyon jó, az önmegvalósítás számodra nem kérdés. A pénz megszerzése számodra egy tudatos és igen eltökélt tett. Neked a pénz jár! Sikerorientált vagy, és nyíltan megmondod, mennyit ér a munkád. Arra vigyázz csak, hogy ne válj nagyon mohóvá!

Bika

Tehetséged van a pénzhez jutáshoz. Mindenből képes vagy vagyont varázsolni. Ha pénzről van szó, jók a megérzéseid: legyen az befektetés vagy vállalkozás, esetleg kreatív tevékenység, tudod, mibe érdemes belevágni. Realista vagy, az ötleteidet könnyen megvalósítod. A pénz pedig nem marad ki, nem te vagy az, aki ingyen dolgozik.

Ikrek

Nagyon jól kommunikálsz, közlékeny vagy, imádsz utazni, esetleg kereskedni. Pénzhez általában a kapcsolataidon keresztül visz az utad. Viszont ügyelned kell rá, hogy ne szórd a pénzt. Ellenkező esetben könnyen abban a helyzetben találhatod magad, hogy még nem jött el a hó vége.

Rák

Nagyon jól be tudod osztani a pénzt. Még akkor is, ha a bevételed nem nagy összeg. Mindig van annyid, amennyi kell, és ha teheted, elég nagyvonalú is vagy. Te vagy az egyik legtehetségesebb a pénz kezelése kapcsán. Érdemes kihasználnod a pszichológiai ügyességedet, ha segítő szakmában helyezkedsz el, egészen biztos, hogy bőségben fogsz élni.

Oroszlán

Szereted a pénzt költeni, elég nagyvonalú is vagy. Ezért mindent meg is teszel annak érdekében, hogy dúskálj az anyagi javakban. Ügyesen teremted a bőséget. Olyan tevékenységet végzel, ami változatos, mások számára látványos, téged pedig mozgásban tart. Tudatosan mozgatod a pénzt, hogy a többszöröse áramoljon vissza hozzád. Profi vagy.

Szűz

Szereted a pénzt összegyűjteni, sőt felhalmozni. Nem vállalsz kockázatot, ha befektetsz, akkor egészen biztos, hogy olyan helyet választasz, ahol kisebb az esély a veszteségre. Minden, amihez hozzájutsz, kemény munka gyümölcse, a becsületesség mintaképe vagy. 

Mérleg

Szeretsz magadnak szép dolgokat vásárolni, így kihasználod a képességeidet, hogy az ehhez szükséges anyagi hátterét megteremtsd. Munkád során szeretsz közösségben dolgozni, közös erővel előre haladni. Kihasználod ezt a megtartó erőt: teszel a közösségbe és kiveszed, ami jár.

Skorpió

Elég anyagias típus vagy. Az is előfordul, hogy egzisztenciális zavaraid vannak, néha megelégszel a kevesebb jövedelemmel is. Ugyanakkor, ha befektetsz, hihetetlen érzékkel teszed, szinte érzed a pénz illatát. Intuitív készségedet kihasználva pénzügyi zavaraid megszüntethetőek. 

Nyilas

Tudsz nagyot álmodni és nagyban gondolkodni. A leggyengébb pontod az, hogy többet költesz, mint a bevételed. Igaz, ezt arra használod, hogy többet keress. Ne veszítsd el a pozitív gondolkodásod, amikor éppen pénzügyileg mélyponton vagy, ami bizony előfordul az életedben. Légy megfontoltabb!

Bak

Szereted a pénzt felhalmozni és élvezed a sikert, no meg a hozzá kapcsolódó bőséget is. Rendszeresen teszel félre, így biztonságot teremtesz magadnak. Nem félsz attól, hogy elfogy, még akkor sem, ha nem keresel sokat. Feladatod, hogy tanulj meg élni is, ne csak kuporgatni!

Vízöntő

Ahogy sok mindent mást, úgy a pénzt sem a megszokott módon kezeled.  Olykor átláthatatlan a viszonyod az anyagiakkal: vagy sokat költesz, vagy keményen takarékoskodsz. Tartsd szem előtt a jövőt és a céljaidat, az újításokat. Tedd a dolgod, és akkor nem lesz baj. Tudd, hogy a bőség ajtaja nyitva áll! 

Halak

Profi vagy a pénz megszerzésében, ugyanakkor labilis tudsz lenni. Tehetséges vagy, és ezért meg is találnak a befektetők, a vállalkozói világ emberei. Nem mindig látod át a saját anyagi helyzetedet, de nagyon jól érzed, ha valaminek utána kell nézned. Így képes vagy jó döntéseket hozni.

Forrás: astronet.hu

 

 

 

 

 

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zendaya és Tom Holland - izgalmas részletek jelentek meg a kapcsolatukról

origo.hu

Újabb európai ország készül a világháborúra

borsonline.hu

Semmi sem pótolhatja, amiről lemaradt a rácsok mögött: ma egy éve ül börtönben Galambos Lajos

vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

ripost.hu

Krausz Gábor Mikes Annával közösen jelentette be a nagy hírt, erre vártak a rajongók

vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

origo.hu

Salma Hayek az esküvőjén is a melleit mutogatta - fotók

travelo.hu

Videó: Romantika a fellegekben - A pilóta az utasok előtt kérte meg a légiutas-kísérő kezét

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük