Létrehozva: 2023.05.09.
Módosítva: 2023.05.11.

Melyik csillagjegyben születtél? Ez a legnagyobb titkod

Nem vagy őszintétlen, sőt, hazug se pusztán azért, mert szíved mélyén híven őrzöl egy fontos titkot. Mindenkinek van titka. Lássuk, mi az, amit az egyes csillagjegyek rejtegetnek.

Szerző Sors Edina

Minden embernek vannak titkai. Lehet, hogy nem tudatosan titkolunk dolgokat, de bizonyára mindenkinek van olyan témája, amiről egyszerűen nem beszél. A csillagjegyek viszont jó eséllyel megmutatják, hogy mi az, amit az eltitkolnak az emberek.

A,Young,Girl,Closes,Her,Lips,With,Her,Index,Finger,making
Fotó: Shchus / shutterstock

Kos

Igazi vezető típus vagy, és társas lény. Bár úgy tűnik, nehezen kötelezed el magad, és nem vagy egy igazán hűséges típus sem, mégis attól rettegsz, hogy valaki elhagy. Azt persze ügyesen titkolod, hogy valójában félsz egyedül maradni. Persze nem attól, hogy szingli maradsz, hanem attól, hogy a barátaid, és a legfontosabb családtagjaid is egyszer elhagynak. 

Bika

Imádod a biztonságot, a materiális világot, a stabilitást. Titkon nagyon is függsz a tárgyaktól. Rettegsz, hogy le kéne mondanod a kényelemről, azt pedig el sem tudod képzelni, hogy anyagilag a padlóra kerülj. Ezért is ragaszkodsz szinte mindenhez, legyen az egy ingatlan, vagy egy értékes óra. Bármi történik, legyen mihez nyúlni. 

Ikrek

Titkon és nyíltan is ítélkezel. Szenvedélyes vagy, érdeklődő és kedves, de előfordul, hogy megjátszod ezeket a belső tulajdonságokat. Másokat viszont már az első benyomás alapján berakod valamilyen dobozba, és ritkán vagy képes felülírni korábbi megítélésedet. Erősen tartasz attól, hogy lebuksz, amikor őszintétlen vagy. És ezt igyekszel leplezni.

Rák

Érzékeny vagy, nehezen viseled, ha megbántanak. Ha ez megtörténik, próbálod nem kimutatni érzéseidet. Ha pedig anyagilag padlóra kerülsz, azt egészen biztos, hogy eltitkolod. Sőt, egy ideig igyekszel az ellenkezőjét mutatni a külvilágnak. Szóval te is szeretsz titkolózni, homályosítani...

Oroszlán

Mindig magabiztosságot sugárzol, imádsz a középpontban lenni. De titkon megvannak a gyenge pontjaid és sokszor zuhansz bele az önbizalomhiány mételyébe. Ilyenkor álarcot hordasz, és valami mást igyekszel mutatni, vagy azon ritka időszakok ezek ,amikor nem mutatkozol napokig. Őrlődsz egyedül. 

Szűz

Hihetetlen kritikus tudsz magaddal lenni, küzdesz a sötét oldaladdal. Közben pedig tiszta világot szeretnél, nem csoda, ha a fugákat is fehérítővel mosod ki. De a külvilágot is erősen kritizálod sokszor. Nem tudsz makulátlan lenni te sem, hiába is próbálkozol.

Mérleg

Nem szeretsz szembe nézni a problémákkal, és nem szeretsz egyedül sem maradni. Bár folyton azt hangoztatod, hogy egyedül szeretnél lenni, de titkon rettegsz ettől az élménytől. Ha ilyenkor valaki felhív, egészen biztos nem tudsz neki nemet mondani, és máris kész a programod, amiért megint nem tudsz egyedül maradni. Kifogást tuti, hogy találsz. Pedig érdemes a gondjaidat elkezdeni megoldani. Döntéseket hozni.

Skorpió

Párkapcsolatodban elég mélyen tudsz érezni, már ha beleengeded magad egy komolyabb a kötődés. Ha érzelmileg valaki nagyon megérint, félsz a csalódástól. Ettől távol is tartod magad titkon, nehogy megtörténjen. Ezért tűnnek felületesnek a kapcsolataid, ezért szereted a futó kalandokat.

Nyilas

Szabadságvágyó vagy, de vágysz a szerelemre, bár amint komolyodni látszik a dolog, máris bekapcsol nálad egy jelzés. Félsz elköteleződni, és ilyenkor teljesen megváltozol. Nem árulod el, hogy ez miért van. Találja ki a másik. Már mész is tovább a kalandjaid felé. 

Bak

A karriered nagyon fontos számodra, de közben attól is tartasz, hogy így egyedül maradsz. Titkon valahogy szeretnél egy jó párkapcsolatot és a munkádban is helytállni. De ez szinte lehetetlen számodra. Évekig dolgozol azon, hogy miből engedj, hogy végre boldog lehess. Nehezen vallod be, hogy végül választanod kell. Lehet, hogy meg sem teszed.

Vízöntő

Magabiztosnak és erősnek tűnsz, de neked is megvannak a félelmeid. Már gyermekkorodtól fekete báránynak tartod magad, aki nem illik be sehová, és nem is szeretne. Viszont ez sokszor az önbizalomhiány miatt van, amit viszont igyekszel eltitkolni. A párod barátai sem bírod elviselni, mert azt látod, a  hogy az ő társaságukban a szerelmed másképp viselkedik, de ezt a kettős játékot szíved szerint nem vállalnádnád.

Halak

Álmodozó vagy és rengeteg dologba belekezdesz és csinálod az életben, sőt élvezed is. De valójában nem tudod, mi az, amit a legszívesebben csinálnál az életben. A sok dolog amivel egyszerre foglalkozol előfordul, hogy felőröl. Te viszont úgy csinálsz, mintha tartanád a gyeplőd, de titkon igenis kicsúsznak a dolgok a kezedből.

 

 

Szerző Sors Edina

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

origo.hu

Már ez a nagyhatalom is a harmadik világháborúra készül

metropol.hu

Benkő László fia megvédte az Omega Testamentumot

hirtv.hu

Most minden szem Iránra szegeződik: válaszcsapásától kitörhet a harmadik világháború + videó

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

mandiner.hu

A spanyolok szerint Magyarország már nem tartozik Európához

origo.hu

Pénzt lehet keresni a tilosban parkolók bejelentésével

travelo.hu

Hamarosan ennél az elbűvölő olasz tónál is fizetnünk kell, ha látni akarjuk

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Fény derült a tökéletes kapcsolat titkára: ebből a négy csillagjegyből lesz a legjobb partner

EZO

Ennek a 4 csillagjegynek pénzt és bőséget hoz a Bika hava

EZO

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

EZO

Négy csillagjegy, amelyik hajlamos az idegeskedésre

EZO

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

EZO

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

EZO

Négy csillagjegy, akikre bármikor számíthatsz