Létrehozva: 2023.05.02.

Megérkezett a májusi horoszkóp: ezekre a csillagjegyekre vár szerencse

Májusban sokkal optimistábbak vagyunk, hiszen melegszik az idő, többet érnek bennünket a Nap sugarai, és a természet is ébredezik. Az előttünk álló hónapban pedig a bolygóállások is csupa jót ígérnek...

A Jupitert a nagy szerencse bolygójának is szokás nevezni. Május közepén jegyet vált, ami mindannyiunk számára egy új korszak kezdetét jelenti – írja az astronet. Nézd meg, neked mit tartogat ez a csodálatos tavaszi hónap!

Horoscope,Chart,And,Astrology.,Future,Love,And,Numerology
Fellélegezhetünk májusban a horoszkóp szerint! Fotó: Andrey_Popov / Shutterstock

Kos

Május 16-án este Jupiter kilép a Kosból, és csak 20-án vált jegyet a Mars. Előbbi miatt úgy érezheted, mintha elhagyott volna a szerencséd. Pedig erről szó sincs! Csupán annyit történik, hogy vége a pörgésnek, a „befektetésnek”, jöhet a szüret.

Bika

A Jupiter jegyváltásának köszönhetően melléd áll májusban a szerencse! Azonban 5-én félárnyékos telihold lesz, ami árnyékot vethet a számodra fontos emberi kapcsolatokra. Lesz néhány nap, amikor családi vagy munkahelyi konfliktusok adódhatnak:  18-án, 21-én és 23-án fontos lesz, hogy megőrizd a béketűrésedet.

Ikrek

Bár biztos szoktál lenni a dolgaidban, 4-én és 28-án bizonytalanságot érezhetsz a jövőddel kapcsolatban. Ne ezekre a napokra időzítsd a fontos döntéseidet! A hónapban a sikereid záloga a jó időzítés lesz. Kisebb döccenőkre számíthatsz 5-én, 18-án, 21-én és 23-án, amik igencsak le fognak lassítani; de szerencsére nem állítanak meg.

Rák

Míg a te jegyedben jár a Mars, tele leszel energiával és lelkesedéssel, de fontos, hogy ne rohanj fejjel a falnak!  A Mars május 20-án lép ki a Rákból, ez a lendület egészen addig kitart. Addig ne siess, ne sürgesd a folyamatokat, és másokat se. Május 16-án zűrös időszaknak vet véget a Jupiter jegyváltása, végre fellélegezhetsz.

Oroszlán

Ebben a hónapban vigyáznod kell saját magadra, a munkádra, és a kapcsolataidra is. Május 20-án belép az Oroszlánba a Mars, ami alaposan fel fog téged tüzelni, 21-én pedig szembekerül a Plútóval, ez harcot jelez előre. Ha végtelenül türelmes, toleráns maradsz, megelőzheted az összecsapásokat.

Szűz

Nagyszerű hír számodra a Jupiter 16-i jegyváltása, ennek hála jövő júniusig összejöhet külföldi munka, utazás, tanulás is, ha ezekre vágysz. Május 21-én belép a Nap az Ikrekbe, és ennek hatására lehet, hogy két helyen is helyt kell állnod, és sokszor fogod úgy érezni, hogy nem bírod. De végül minden jobban alakul, mint amire számítasz.

Mérleg

Ez a hónap a megkönnyebbülésről fog szólni számodra, és ezt több bolygó jegyváltásának köszönheted: 16-án a Jupiter, 20-án a Mars, 21-én a Nap vált jegyet. Fontos, hogy addig bírd ki valahogy, hiszen jócskán adódhatnak az életedben idegesítő, sőt, agresszív emberek, és olyan helyzetek, amikor tehetetlennek érzed magad. 

Skorpió

Adódhatnak nehéz napok, konfliktusok ebben a hónapban. 5-én a félárnyékos telihold arra figyelmeztet, hogy jobban kell figyelned az egészségedre, később munkahelyi és párkapcsolati problémák teszik próbára a türelmedet. Szerencsére május 13-án és 15-én meglátod a fényt az alagút végén, és rátalálsz a tökéletes megoldásra.

Nyilas

Lelkes leszel, hiszen május 16-ig a bolygód, a Jupiter hat rád; ám kérdés, hogy ebből a rengeteg energiából mennyit hasznosítasz. Ez csak rajtad áll. Május 20-án a Mars tüzes jegybe lép, és ez hatalmas lökést, bátorságot ad számodra olyasmihez, amit eddig nem mertél meglépni, mert kevésnek érezted magad hozzá.

Bak

Elérkezett a te időd, egészen jövő én júniusáig szerencsésnek érezheted magad, hiszen a Jupiter támogat a céljaid elérésében, kreativitásodban. Ha van az életedben ingerlő, idesegítő ember, a Mars jegyváltásakor lehet, hogy elbúcsúzhatsz tőle. A Nap jegyváltása után egyszerre több feladattal is meg kell küzdened, de ha rangsorolod a tennivalókat, könnyedén megugrod az akadályt.

Vízöntő

Kihívásokban és támogatásokban nem lesz hiány májusban, de szerencsére meglesz az egyensúly. Próbára tehet az 5-i, a 21-i és a 23-i nap. 21-én a Mars és a Plútó szembekerül egymással, és ennek hatására összeakadhatsz egy rendkívül harcias emberrel. Ha jót akarsz, ne vedd fel a kesztyűt.

Halak

Egymás után jönnek-mennek a lehetőségek ebben a hónapban, csak kapkodod majd a fejed. De legyél türelmes, várj, mielőtt döntenél, hiszen lehet, hogy vár rád egy jobb ajánlat. A hónapban a családod jelenti a legnagyobb kihívást: az egymással való harcukban a te tanácsodat, kiállásodat igénylik, miközben ezzel elterelik a figyelmed a saját utadról, karrieredről. Pedig 20-a után nagyszerű ajánlatot kaphatsz...

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt vannak a legújabb kormányzati bejelentések - ÉLŐ

origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

hirtv.hu

Vadásznak a hadkötelesekre Kárpátalján + videó

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

magyarnemzet.hu

Beragadt a rajtnál Baranyi Krisztina, a balos pártok nélkül nem gyűlnek az aláírások

origo.hu

Elképesztő dolgot követelt a feleségétől a TV2 egyik sztárja

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

EZO

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

EZO

Veszélyt jeleznek az égiek: ezeknek a csillagjegyeknek kell most óvatosnak lenniük

EZO

Érkezik az áprilisi telihold, 3 csillagjegynek megváltozik az élete

EZO

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életét forgatja fel gyökeresen a telihold!

EZO

Ha ezt a hét dolgot megteszed a Bika havában, megváltozik az életed