Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.14.
Módosítva: 2024.07.14.

A nyár most mindent összezavar: ez a 3 csillagjegy csúnyán félreléphet

Nagy a csábítás a nyáron, és nem mindenki tud ellenállni. Ez a 3 csillagjegy bizony megteszi, és most nem gondolkodik! Csúnyán félreléphetnek. Te is közéjük tartozol?

Nyáron olyan energiák szabadulnak fel, hogy bizony nagy lesz tőle a csábítás. A szerelemben nincs most határ, és bizony ez a 3 csillagjegy nem is biztos, hogy ellenáll a kísértésnek. Csúnyán félreléphetnek, ha nem használják a fejüket. Kik ők? Te is közéjük tartozol?

Woman,With,Smartphone,In,Bedroom,,Man,Sleeping,In,The,Background
Fotó: StockPhotoDirectors

Mérleg

Nagyon szereted a békét, az egyensúlyt. Ha mostanában felborult a párkapcsolatodban a harmónia, akkor bizony könnyen elcsábulhatsz. Idén nyáron nagy kísértésnek leszel kitéve, ha közben ragyogsz és tele vagy örömmel. Ezt a másik nem észre is veszi rajtad, és érkezhet az életedbe valaki, aki bizony komolyan is vesz és elkezd téged meghódítani. Na ebből aztán lehet galiba. Érzelmileg, vagy éppen egy kaland formájában. Ha csúnyán félrelépsz, vállald érte a felelősséget! Nem mindig derül ki az életben egy ilyen tett, de az érzésekkel és a megcsalás tényével neked kell együtt élned.

Skorpió

Számodra a sz*x nagyon fontos. Ez érthető is, de ha a párod elhanyagol, akkor magányossá válsz, és bizony megfordul a fejedben, hogy kitekints a kapcsolatotokból. Nyáron annyira el lesztek foglalva, hogy félő a szabad pillanataidban kikacsintasz. Nyáron máshol kereshetsz vigaszt, de tudd, hogy nagy felelősség, amit teszel. Mielőtt erre a lépésre szánnád el magad, gondold végig megéri-e? Mit éreznél, ha ő tenné veled ugyanezt?

Halak

Csodás dolog az álmodozás, de most nem kéne a szerelmet túlgondolni. Hajlamos vagy hirtelen beleszeretni másba. Olyan energiák vannak, hogy elkaphat a hév, és belemehetsz egy olyan kapcsolatba, ami felfrissít és energiával tölt fel. Kérdés, hogy biztos ez a jó irány? De nem tehetsz mást az életedben, érdemes a szíved szerint élni, csak ne keverd össze a vágyaiddal. Ha a párod észreveszi ezt az egész folyamatot, nagyon megbánthatod vele. Inkább vele kéne tisztáznod, hogy hányadán álltok?

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek