Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.10.

Oroszlánba lép a Vénusz: 3 csillagjegynek szenvedélyes időszak jön a szerelemben

A Vénusz július 11-én lép át az Oroszlán jegyébe. Igazi heves, temperamentumos időszak elé nézhetünk. Ennek a 3 csillagjegynek túlfűtött szerelmes napjai lesznek. Te is közéjük tartozol?

Július 11-én belép a Vénusz az Oroszlán jegyébe. Szenvedélyes energiái nagy hatással lesznek ránk. Ne csodálkozz, ha jól esik a másik nem udvarlása, vagy ha a vágyaid hirtelen erősen felébrednek. Rengeteg figyelem érkezik a szerelem köré, az is lehet,hogy még az utcán is több csókolózó párt veszel észre. Forr a levegő, és a szerelem lobban! Ennek a 3 csillagjegynek forróvérű időszak érkezik az életébe. Te is közéjük tartozol?

Horoscope,Compatibility.,Loving,Couple,And,Zodiac,Wheel
Fotó: New Africa

Rák

Amint belép a Vénusz az Oroszlán jegyébe, egy csapásra összhangba kerülsz a pároddal. Egy olyan időszak veszi kezdetét, melyet nem a megszokott lágy energiák irányítanak, hanem hirtelen szenvedélyesen szerelmes leszel a párodba. Valami nagy változás küszöbén vagytok. Élvezzétek ki. Ha pedig egyedülálló vagy, ne csodálkozz, ha hirtelen több szerető vagy hódoló is belép a képbe. Te döntöd el, mit szeretnél most megélni. Légy bátor, ha valaki úgy kezdeményez, hogy nagyon jól esik neked. 

Szűz

Hihetetlen, mennyire nem a szerelmi életeden volt eddig a fókusz. Itt az ideje, hogy a párodra is figyelj. A Vénusz megteszi hatását, és felborzolja a kedélyeket. Hirtelen lobban fel benne a szerelmi tűz és a párod nem bánja, sőt! Éld meg az örömöket, az élet csodáit. Ha pedig szingli vagy, akkor most egészen biztos, hogy valaki elcsavarja a fejed. Bár ez a te esetedben nem egyszerű, mivel nem szoktál könnyedén belemenni ilyesmibe. Már csak azért sem, mert számodra igen fontos a másik fél intellektusa is... Most mégis tudod lazán venni a dolgokat, ezúttal és nem a megfontoltság vezérel majd döntésednél. Sebaj, ez is te vagy!

Halak

Szuper formában vagy, jól érzed magad lelkileg, fizikailag és szellemileg is. Élvezzétek ki Vénusz hatását, és add át magad a párodnak. Szerelmes időszakot élhettek meg, érzéseid és a hangulatod a párod is átveszi, így garantált minden közös élmény és az éjszakák sem lesznek unalmasak. Ha pedig még nem talált rád a szerelem, most nagy erővel érint meg valaki, akivel érdemes lesz együtt létezni. Lüktető, szexi energiáid lesznek, de nem adod magad egykönnyen! Igazi királynőként viselkedsz majd, pedig alapjában nem ilyen vagy. De eljött ennek is az ideje.

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek