Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.09.

3 csillagjegy, akiknek augusztusban kinyílnak a kapuk és új életet kezdhet

3 csillagjegy búcsút inthet az áldozat szerepnek, a szenvedéseinek, önszabotázsnak és végre elhiheti, hogy különleges és egyedi. Egy kis önbizalom, és ideje augusztusban új életet kezdeni!

Az igazi változtatáshoz ideje kikeveredni az áldozat szerepből, az önszabotázsból, letenni a szenvedést, és inkább új jövőt álmodni, tervezni. Ez a 3 csillagjegy augusztusban átlépi korlátait és végre új életet kezd. Nyílnak a kapuk. Te is közéjük tartozol?

Get,Out,Of,The,Endless,Loop.,Break,The,Endless,Way.
Fotó: Andrii Yalanskyi / Shutterstock

 

Oroszlán

A nyár elején a mindennapok áldozata voltál, elfelejtetted valóban miről is álmodoztál korábban. Ide-oda kapkodtál, hogy kimássz a megszokásaidból, és a kialakult helyzetből. Évek óta azt kérdezted magadtól, minek is jöttél a világra, nem találtad életcélodat. Ideje rájönnöd, hogy egyszerűen el kell kezdened foglalkozni azzal, amit szeretsz, és az égiek támogatásukról biztosítanak. Augusztustól valósággal felszabadulsz, megújulsz. Végre megszületik benned az igazi vágyott jövőkép, és elindulsz az utadon. Az Oroszlánnak fénylenie, élnie és példát mutatnia is érdemes!

Bak

Kinek jutna eszébe, hogy te, mint Bak csillagjegyű éppen nem vagy jó passzban. Azt érzed, rengeteg dolog van a nyakadban, a munka mellett a család is és még más problémák is felbukkantak. Lassulj le egy kicsit, ne légy mártír, akinek mindent egyedül kell megoldania. Eljött az idő, amikor úgy veszed észre a kínálkozó lehetőségeket és az égiek jelenlétét, ha lassabb vagy és átadsz a feladataidból másoknak. Minden rendben lesz, csak mássz ki ebből a gödörből. Elsősorban a saját gondolataidat rendezd és adj teret az érzéseidnek. Minden rendben van! Bármin változtathatsz, ami már nem működik. Szeresd magad, és lépj már egy új útra!

Vízöntő

Rólad sokan nem is gondolnák, hogy nem érzed magad jól a bőrödben. Pedig benned is lakozik egy áldozat, szabadság vágyad ellenére, sokszor képes vagy saját magadnak is keresztbe tenni. Elég volt az önsajnálatból! Ne hagyd az elmédnek, hogy továbbra is legyártsa a saját forgatókönyvét a jövőd kapcsán, vedd a kezedbe az életed. Kapd elő a kreatív énedet. Fontos számodra a kommunikáció és a fejlődés. Tegyél érte. Rengeteg új kapu nyílik meg előtted, bátran menj be, és tapasztalj meg olyan dolgokat, melyeket egy ideje nem engedtél meg magadnak. Levegőhöz jutsz, de ne feledd ezt a levegőt senki nem veheti el tőled. Néha csak annyi kell, hogy add át a vezérlést a szívednek. Nagyon jó megérzéseid vannak. Használd őket!

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek